Kirjos suspendovan!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 17.10.2016.
10:31
Izvor: Sportske.net

Australijski teniser dobio je kaznu od strane ATP-a zbog nedoličnog ponašanja u Šangaju.

BETA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
BETA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Najproblematičniji teniser današnjice ponovo je kažnjen od strane ATP-a, s tim što je sada dobio suspenziju zbog nedoličnog ponašanja u Šangaju na mastersu.

Više o njegovom ponašanju tokom meča sa Zverevim možete pročitati OVDE.

Danas je odlučeno da Kirjos bude kažnjen zabranom nastupa na ATP turnirima sve do 15. januara, odnosno ukupno 8 nedelja.

Odmah nakon odluke Kirjos je napisao i saopštenje u kojem se ponovo izvinio za učinjeno u Šangaju. Pored toga, kao razlog za učinjeno je naveo umor, kako fizički tako i mentalni, ali i da zna da to nije dovoljno i da poštuje odluku ATP-a.

"Upotrebiću ovo slobodno vreme da budem još bolji na terenu. Gledam uveliko ka povratku na teren u 2017. godini", bila je poslednja rečenica u saopštenju 21-godišnjeg Australijanca.

Inače, postoji mogućnost da se Kirjos vrati i pre 2017. godine, tačnije 7. novembra, ali je za to potrebno da ide u posetu psihologu, što se najvervatnije neće desiti sudeći po saopštenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
La Joya
Monday, 17.10.2016
11:21

Odavno nisam video ljigavijeg, bezobraznijeg, odvratnijeg sportistu. Treba ga dozivotno suspendovati.

avatar
Djordjo COYG
Monday, 17.10.2016
12:11

Ne nego jedan ovakav treba koji nije licemeran nego sve kaze u lice svidelo se to nekom ili ne nekad preteruje al ja sam uz njega, sta da kazemo za Noletovo ponasanje?