Kina - Jelena pobedila Hrvaticu i plasirala se u finale!

Autor: Milovan Longinov
petak 23.09.2016.
12:13
Izvor: Beta

Srpska tenisrka Jelena Janković plasirala se danas u finale turnira u Guangžuu pošto je pobedila 54. igračicu sveta Anu Konjuh iz Hrvatske u dva seta, 7:5, 7:6.

BETAPHOTO/TENISKI SAVEZ SRBIJE/SRDJAN STEVANOVIC/EV
BETAPHOTO/TENISKI SAVEZ SRBIJE/SRDJAN STEVANOVIC/EV

Povezane vesti

Janković, 37. teniserka sveta pobedila je za sat i 45 minuta.

Ona je dva puta oduzela servis protivnici u prvom setu, od kojih je u 12. gemu napravila brejk bez izgubljenog poena. Konjuh je u drugom setu posle dva brejka povela sa 4:1, ali je srpska teniserka uspela da preokrene na 6:5.

Konjuh je posle toga osvojila gem na svoj servis, pa je meč odlučen u taj-brejku punom preokreta, koji je Jankovićeva dobila sa 9:7.

Jankovićeva, koja brani titulu na turniru, u finalu će igrati protiv pobednice duela Estonke Anet Kontaveit i Ukrajinke Lesije Curenko.

Drugi nosilac, Jelena Janković do sada nije igrala protiv 129. teniserke sveta Kontaveit, dok je protiv 80. na WTA listi igrala jednom, prošle godine na turniru u Indijan Velsu kada joj je pri rezultatu 6:1, 4:1 Curenkova predala meč.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Krešo Kika
Friday, 23.09.2016
12:37

ne znam za vas ostale,ali ŽENSKI TENIS definitvno najnegledljiviji sport ikada..znaci toliko lose,toliko oscilacija,pshickih padova i uspona..a tko se kladi na to skidam kapu