Kako je Aleks Krunić zadivila teniski svet...

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.09.2014.
17:43
Izvor: Sportske.net

Dugo smo čekali da naša talentovana teniserka Aleksandra Krunić pokaže svoj kvalitet i na najvećoj sceni, a onda kada se to možda i najmanje očekivalo, ona je prosto ''eksplodirala'' na US Openu i pobrala brojne simpatije ljubitelja tenisa širom sveta.

Beta/AP Photo/Darron Cummings
Beta/AP Photo/Darron Cummings

Povezane vesti

Iako je u glavni žreb stigla kroz tri kruga kvalifikacija, naša Aleks je iz meča u meč igrala sve bolje, rušila jednu po jednu favoritkinju, a kruna svega je bio meč protiv Petre Kvitove i pobeda za plasman u osminu finala, gde ju je sačekala iskusna Beloruskinja Viktorija Azarenka.

To je bio još jedan sjajan meč i šteta je što ga mnogi u Srbiji zbog termina odigravanja nisu odgledali, a kako se Krunićeva predstavila i pored poraza, možda najbolje govbori reakcija legendarne Martine Navratilove, koja se na svom Tviter profilu zapitala gde je Aleks bila sve ovo vreme, ističući da je opčinjena njenom igrom, uz opasku da je Krunić ''nebrušeni dijamant sa kojim tek treba raditi''.

Kako smo već objavili, Aleks je poražena od Azarenke sa 2-1 u setovima, a o jednom poenu u drugom setu, koji je osvojila naša teniserka, priča se i piše širom sveta. Tu je Aleks pokazala i svoj talenat, svoj kvalitet, ali i fantastičnu borbenost po kojoj već postaje prepoznatljiva.

Pogledajte kako to radi Aleks Krunić.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke