Jovanovski: "Na pravom sam putu, mnogo znače pobede"

Autor: Beta Beta
sreda 13.05.2015.
18:25
Izvor: Beta

Nakon što se novom pobedom izborila za plasman u treće kolo turnira u Rimu, Bojana Jovanovski kazala je da joj dva vezana trijumfa mnogo znače na planu samopouzdanja.

Beta/AP Photo/Mark J. Terrill
Beta/AP Photo/Mark J. Terrill

Povezane vesti

Srpska teniserka Bojana Jovanovski rekla je danas da joj mnogo znače rezultati postignuti na na turniru u Rimu i nada se da će nastaviti sa dobrim rezultatima.

"Odigrala sam do sada četiri sjajna meča u Rimu, prošla kvalifikacije i plasirala se u osminu finala. Izuzetno sam zadovoljna svim do sada, jer nakon dužeg vremena sam vezala četiri pobede i to nad sjajnim teniserkama. Vredno radim i verujem u nove uspehe, uživam u Rimu, sjajno se osećam na terenu i obećavam da ću u narednom meču takođe dati sve od sebe", rekla je Jovanovski, a prenosi Teniski savez Srbije.

"Mnogo mi znače ove pobede ovde u Rimu, za samopouzdanje i za moju igru, ukazuju mi da sam na pravom putu povratka posle velike borbe sa povredom", dodala je ona.

Jovanovski je danas u drugom kolu na turniru u Rimu pobedila Amerikanku Medison Kiz sa 2:1 u setovima, a u osmini finala će se sastati sa Ruskinjom Marijom Šarapovom.

"Imala sam puno problema sa povredom i to me je dugo mučilo, samim tim se odrazilo i na moje rezultate na terenu, na igru, na rang, na sve, a sada sam na pravom putu i želim da nastavim u istom ritmu, daću sve od sebe da tako i bude.  Igram protiv Šarapove sa kojom sam igrala samo jednom do sada, u Torontu pre četiri godine kada je ona pobedila", kazala je Jovanovski.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke