Jedan 'tvit' i 15 emotikona - Ovako izgleda Novakova sezona!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 22.11.2015.
23:11
Izvor: Sportske.net

Teško je na jednostavan način pobrojati sve uspehe Novaka Đokovića u 2015. godini, ali smo na "Tviteru" uspeli da pronađemo objavu koja uz pomoć 15 emotikona opisuje kako je Srbin požnjeo 11 trofeja u godini na izmaku.

Beta/AP Photo/Andy Brownbill
Beta/AP Photo/Andy Brownbill

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta večeras je "spustio zavesu" na sezonu u kojoj je ostvario 82 pobede na 88 odigranih mečeva i osvojio 11 trofeja.

Novak Đoković je od 1. februara do 22. novembra 2015. godine učestvovao na 16 turnira a pošlo mu je za rukom da osvoji 11 trofeja. Lovorike su mu izmakle u Dohi, Dubaiju, Sinsinatiju, Montrealu i na Rolan Garosu.

Kada se u ruke uzme digitron dolazi se do računice da je Novak Đoković osvojio tri trofeja na Grend Slem turnirima, sedam na turnirima Masters 1000 serije računajući i završni Masters u Londonu i jedan na turniru iz serije ATP 500 u Pekingu.

Evidentno je da za nabrajanje Novakovih uspeha treba mnogo reči, a evo kako se u jednom "tvitu" uz pomoć 15 emotikona može predstaviti sezona u kojoj je Srbin postavio standarde za buduće generacije.

Napominjemo da su ovde predstavljeni samo Grend Slem i Masters turniri a sami povežite turnire i gradove sa emotikonima kojima su predstavljeni.

Novak Djokovic

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke