Ječmenica-Jevtić: "Spremni smo za iznenađenje protiv Australije"

Autor: Beta Beta
sreda 19.04.2017.
16:58
Izvor: Beta

Selektor ženske teniske reprezentacije Srbije Tatjana Ječmenica-Jevtić ocenila je danas da je Australija favorit u predstojećem mečuplej-ofa za plasman u Svetsku grupu 'B' FED kupa, ali je dodala da je njena ekipa spremna da priredi iznenađenje.

teniskisavez.com
teniskisavez.com

Povezane vesti

"Oni jesu favoriti po plasmanu, međutim, igramo pred domaćom publikom i to može biti olakšavajuća okolnost. Oni igraju svako za sebe, kao da su na individualnim turnir, ali mi imao timsku atmosferu i poseban je osećaj kada si deo tima. Mi smo spremni za iznenađenja, što smo ove godine već pokazali u februaru, kao i pre dve godine u Budimpešti. Ove devojke nisu još dale maksimum. Verujemo u njih da će dati maksimum u narednim godinama", rekla je Ječmenica-Jevtić na konferenciji za novinare pre žreba u Zrenjaninu.

Mečevi plej-ofa za popunu Svetske grupe 'B' izmedju Srbije i Australije igraće se 22. i 23. aprila u Zrenjaninu.

Selektor Srbije dodala je da se nada velikoj podršci publike, jer kako je rekla, ona mnogo znači teniserkama.

"Znam u prethodnih par mečeva da su u par momenata prokomentarisale 'Jao, gde je publika? Zašto ne navijaju, zašto me ne podignu sada?'. To znači da ne igraš samo za sebe, već je tu osećaj da igraš za još nekoga, da igraš za tim. Bitno je da publika bude aktivna, to nam mnogo znači. Sigurno je da će nam to mnogo pomoći da prevaziđemo Australiju. Nadam se velikoj podršci", rekla je Ječmenica-Jevtić.

Za Srbiju su za meč protiv Australije pozvane Nina Stojanović, Aleksandra Krunić, Ivana Jorović i Dejana Radanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke