Ivanović: "Ponosna sam, nemam za čim da žalim"

Autor: Beta Beta
četvrtak 04.06.2015.
22:02
Izvor: Beta

Najbolja srpska teniserka kazala je da uprkos porazu u polufinalu Rolan Garosa nema za čim da žali jer je ostvarila veliki uspeh.

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Srpska teniserka Ana Ivanović rekla je danas da nema za čime da žali posle poraza u polufinalu Rolan Garosa, kao i da je meč protiv Lucje Šafarove izgubila najviše zbog nedostatka kondicije.

"Meč je bio zaista težak. Dobro sam počela, imala sam dobar plan, ali malo me je stigao umr. Bila sam malo 'kraća', a ona je mogla da zaigra u svom stilu. Odigrala je zaista dobro. Već na 4:1 sam osetila da mi ponestaje snage i onda sam počela da igram na direktne poene. Izbor udaraca nije bio kakav sam želela, a ona je igrala zaista dobro", rekla je Ana Ivanović novinarima u Parizu.

Ona je danas izgubila od Šafarove 7:5, 7:5, a u prvom setu je vodila 4:1 i 5:2. Ona se nije složila sa opaskom novinara da je delovala nervozno.

"Zaista mislim da nisam bila nervozna, nego se fizički nisam osećala u najboljoj kondiciji. To me frustriralo, a ona je odigrala zaista dobro. Dala sam sve od sebe u svakom momentu, ali mi je nedostajalo eksplozivnosti. Ali, zadovoljna sam šta sam sve uradila za ove dve nedelje", rekla je ona.

Najbolja srpska teniserka rekla je da nije očekivala polufinale Rolan Garosa, koji je osvojila 2008. godine.

"Naravno da mi je svake godine žao što ne ponovim uspeh iz 2008, ali znam da sam bukvalno dala sve od sebe i nemam za čime da žalim... Znači mi ovaj turnir. Na pravom sam putu. Ima još mnogo toga se popravi i jedva čekam da raim na tome. Iskreno, srećna sam i zadovoljna ovim što sam uradila. Ima mesta za napredak i to me raduje", rekla je ona.

Ana Ivanović je kazala da će do kraja Vimbldona nastaviti da radi sa trenerom Matsom Merkelom, a da će posle toga odlučiti šta dalje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 04.06.2015
23:51

Naravno da imas da zalis...

avatar
WR10
Thursday, 04.06.2015
23:38

Mogla si barem da dobiješ taj prvi set, a fizička sprema, pa djevojko za šta služe pripreme.. Ipak i ovo je dobro ako ništa, početak nešto novog od nje, ajde sada rad i samo rad.