Ivanović: "Osećam se sve bolje"

Autor: Beta Beta
petak 29.05.2015.
16:11
Izvor: Beta

Ana je danas na terenu izgledala sjajno, jedva čekamo njen meč u osmini finala.

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Srpska teniserka Ana Ivanović rekla je danas posle plasmana u osminu finala Otvorenog prvenstva Francuske i pobedom nad Hrvaticom Donom Vekić da je zadovoljna svojom igrom i dodaje da se na terenima Rolan Garosa oseća sve bolje.

"Mislim da sam sjajno krenula, što mi je i bio cilj pred susret. Znala sam da ona može da bude nezgodna – pokušala sam malo da je šetam, da budem agresivna i to sam dobro radila od samog početka. Čak i u drugom setu, kada se lomilo i kada je ona vezala nekoliko gemova na vrhunskom nivou, uspela sam da ostanem smirena, da se pridržavam svog plana i da dobijem i drugi set", rekla je Ivanovićeva novinarima u Parizu.

Ivanovićeva se danas u osminu finala Rolan Garosa, pošto je u Parizu pobedila 165. tenserku sveta Donu Vekić iz Hrvatske sa 2:0, u setovima 6:0, 6:3.

"Meč je bio malo gušći nego što rezultat pokazuje – dosta sam dobro čitala njenu igru, imala sam pravu anticipaciju i baš sam bila u meču. Mislim da nije ona odigrala toliko loše koliko sam ja dobro odigrala. Želela sam da krenem drugačije u odnosu na prethodna dva meča, agresivna igra nosi i greške, ali želela sam da se držim svoje taktike. Pomoglo mi je i samopouzdanje iz prva dva meča", rekla je Ivanovićeva.

Srpska teniserka je dva od tri svoja meča dobila na stadionu Suzan Lenglen, na kojem prethodnih godina nije imala uspeha. 

"Pre turnira sam pričala sa Matsom o tome i kada sam videla rekla sam: Matse, ovo je godina u kojoj prekidamo tradiciju. Za sada je sve dobro. Ubedljiva pobeda mi dosta znači, pogotovo jer sam imala dva naporna meča na početku", rekla je Ivanovićeva uz smeh.

"Osećam se sve bolje, dosta radim na treningu i tada neke stvari odradim savršeno, ali u prva dva meča ovde to nije bio slučaj. Sada samo tu uspela i zadovoljna sam kako sam odigrala", dodala je Ivanovićeva. 

Ivanović će u osmini finala igrati protiv Ekaterine Makarove, koja je pobedila svoju sunarodnicu Elenu Vesninu sa 2:0, u setovima 6:2, 6:4.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Legenda BDS
Saturday, 30.05.2015
11:13

Jel ti to Svaba utero 😁

avatar
Stefan123
Saturday, 30.05.2015
01:29

Ovaj zenski tenis moze da dobije svaka svaku sve losiji tenis prije su bile bolje