Ivanović: "Kao da krećem u novu sezonu"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 17.02.2015.
16:33
Izvor: Sportske.net

Srpska tensierka Ana Ivanović priznala je da joj je povreda koju je zadobila pred početka Australijan opena poremetila planove i da će joj trebati neko vreme da se vrati u formu.

Beta/AP Photo/Shizuo Kambayashi
Beta/AP Photo/Shizuo Kambayashi

Povezane vesti

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović za sada dobro napreduje na turniru u Dubaiju o čemu svedoči i današnji trijumf u duelu sa Nemicom Lisicki.

Pobeda u dva seta uz svega tri ispuštena gema dokaz je da se Ana lagano vraća u formu posle rane eliminacije sa Australijan opena.

"Osećam se kao da je počela potpuno nova sezona. Od Australije sam, nažalost, imala dugačku pauzu, i nedostajalo mi takmičanje jer u tome najviše uživam" kazala je Ivanovićeva.

Nova sezona odlično je počela za srpsku teniserku koja je na prvom turniru dogurala do finala ali je povreda zadobijena uoči prvog Grend slema napravila problem.

"Počela sam godinu odlično, igrala dobar tenis u Brizbejnu i stigla do finala. Onda sam imala tu nesrećnu povredu neposredno pred početak Australijan Opena zbog koje sam morala da odmorim dve nedelje. Sada se polako vraćam, ali moraću da odigram nekoliko mečeva pre nego što dostignem neophodan nivo" zaključila je Ana.

Ivanovićeva se trenutno nalazi na šestoj poziciji WTA liste a naredna protivnica na turniru u Dubaiju biće joj Čehinja Karolina Pliškova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke