IPTL - Noletov tim bolji od Rodžerovog!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 08.12.2014.
18:37
Izvor: Sportske.net

Pravi praznik za ljubitelje tenisa u Nju Delhiju, koji su danas imali prilike da vide, makar i egzibicioni, duel dvojice najboljih tenisera sveta - Novaka Đokovića i Rodžera Federera u okviru teniske Premijer lige.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Duelom Federer - Đoković stavljena je tačka na spektakl u Nju Delhiju, gde je Novakov tim UAE Rojals na kraju savladao Rodžerove ''Indijske asove'' sa 29-22.

Podsetimo, u Rodžerovom timu bila je i naša Ana Ivanović, ali se ukupnoj pobedi na kraju radovao Novak, zajedno sa svojom ekipom u kojoj je jedan od aktera bio i Nenad Zimonjić.

A kad je u pitanju Đokovićev meč protiv Federera, Švajcarac ga je dobio sa minimalnih 6-5, ali je zatim Novak u ''produžetku'' dobio još jedan gem za 6-6, odnosno ukupnih 29-22 za UAE Rojals.

Što se tiče ostalih srpskih predstavnika, Ana Ivanović je danas poražena od Kristine Mladenović sa 6-5 (7-5), dok je Zimonjić u miks dublu sa Mladenovićevom dobio Bopanu i Mirzu sa 6-2, a zatim u muškom dublu sa Čilićem izgubio od Federera i Monfisa sa 6-5 (7-5).




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke