Indijan Vels - Ana u trećem kolu, kraj za Bojanu

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 14.03.2015.
20:36
Izvor: Sportske.net

Srpske teniserke Ana Ivanović i Bojana Jovanovski ostvarile su polovičan učinak u drugom kolu turnira u Indijan Velsu. Najbolje plasirana srpkinja na WTA listi lako pobedila Putincevu, dok je Bojanu Jovanovski eliminisala Belinda Benčić.

Beta/AP Photo/Kamran Jebreili
Beta/AP Photo/Kamran Jebreili

Povezane vesti

Šesta teniserka sveta i peta nositeljka na turniru u Indijan Velsu lako se plasirala u treće kolo pošto je večeras savladala Kazahstanku Juliju Putincevu sa 2:0 (6:3, 6:1).

Ani Ivanović bilo je potrebno 80 minuta da bi eliminisala trenutno 107. teniserku na WTA listi a najviše problema imala je tokom prvog seta kada je spasila tri brejk lopte već na startu.

Brejk koji je napravila u drugom gemu na kraju se ispostavio dovoljnim za vođstvo u setovima, dok je u drugom setu Ivanovićeva znatno lakše slomila otpor protivnice i sa tri brejka završila posao.

U narednom kolu Ivanovićeva će se sastati sa boljom iz meča Polone Hercog i Karolin Garsije.

Bojana Jovanovski nije imala sreće ali ni dovoljno umešnosi da se nakon lošeg otvaranja meča sa Belindom Benčić plasira u treće kolo.

Benčićeva je slavila sa 2:0 (6:2, 7:6) posle sat i po vremena a srpska teniserka propustila je priliku da napravi preokret iako je u završnici drugog seta uspela da preuzme kontrolnu nad duelom.

Švajcarska teniserka na kraju je privela posao kraju u taj-brejku a Jovanovski će bolju formu morati da potraži na nekom od turnira koji će uslediti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke