I rivali priznaju - Nole igra BOGOVSKI!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.10.2014.
17:55
Izvor: Sportske.net

Novak Đoković je proteklog vikenda odbranio titulu u Pekingu, i to u velikom stilu. U finalu je prosto ''počistio'' sa terena nemoćnog Tomaša Berdiha, kome je posle meča dugo trebalo da se oporavi od onoga što je doživeo...

Beta/AP Photo/Vincent Thian
Beta/AP Photo/Vincent Thian

Povezane vesti

Nema nikakve dileme, ako postoji turnir za koji će Novaka Đokovića vezivati samo najlepše uspomene, to je svakako onaj u Pekingu, gde srpski teniser godinama zna samo za pobede!

To je potvrdio i u proteklih nedelju dana, a najbolje od najboljeg prikazao je u finalu, u duelu sa češkim teniserom Tomašom Berdihom.

Bez obzira na vrhunski Đokovićev kvalitet, gotovo nestvarno je delovao rezultat na semaforu u finišu ovog meča - 6:0, 5:0 za Novaka.

Do kraja, Berdih je uspeo da osvoji dva ''utešna'' gema, ali je posle meča Čeh priznao da mu se nešto slično još nije dogodilo u karijeri.

''Posle meča sam rekao treneru da sam u karijeri odigrao više od 700 mečeva protiv igrača poput Agasija, Federera i to na vrhuncu njihovih karijera. Ali, nikada nisam doživeo ovako nešto. Đoković je odigrao bogovski! Način na koji je igrao, jednostavno je bio neverovatan...'',
istakao je Berdih.

Na ovaj način, Novak kao da je želeo svima da pokaže da je rezultatska kriza u koju je zapao posle titule na Vimbldonu sada postala prošlost i da je ponovo onaj pravi Nole, čemu se, naravno, svi radujemo.

U prilogu pogledajte neke od detalja jučerašnjeg finalnog meča u Pekingu.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke