Hrvatski mediji najavljuju, njihov čovek će svrgnuti Novaka sa trona?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.11.2016.
13:00
Izvor: Sportske.net

S obzirom na moguću smenu na vrhu ATP liste, turnir u Parizu će ove nedelje imati mnogo veći značaj nego što je to bio slučaj proteklih godina.

Beta/AP Photo/Andy Wong
Beta/AP Photo/Andy Wong

Povezane vesti

Kao što znate, ukoliko Novak Đoković ne uspe da se plasira u samu završnicu turnira u Parizu, a Endi Marej ga osvoji, Britanac će prekinuti vladavinu našeg tenisera na ATP listi, a koja je do pre samo nekoliko meseci bila ubedljivija nego ikad.

Iznenađujuće ili ne, tek ova tema je postala veoma interesantna i hrvatskim medijima, koji prognoziraju da će u celoj priči ključnu ulogu odigrati njihov najbolji teniser, Marin Čilić.

Ukoliko ne bude nekih iznenađenja u uvodnom delu turnira, Čilić bi trebalo da bude protivnik Đokoviću u četvrtfinalu i ukoliko bi uspeo da ga savlada, Mareju bi bio otvoren put do prvog mesta ATP liste.

Dodatni motiv Čiliću u eventualnom susretu sa Đokovićem biće i katastrofalan skor koji ima u mečevima sa našim teniserom od 14:0 u Novakovu korist!

Da optimizam u Hrvatskoj bude još veći, Čilić je proteklog vikenda osvojio turnir u Bazelu i pokazao da u odličnoj formi dočekuje nastup u Parizu.

A kako hrvatske ''Sportske novosti'' najavljuju potencijalni dvoboj Čilić-Đoković u Parizu, možete da vidite u prilogu...

Screenshot, jutarnji.hr

naslov




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
vozd87
Tuesday, 01.11.2016
19:31

Искрено нисам неки љубитељ Новака.Ал рећи да се неки слабије рангирани играч пита против броја 1......Није то реално никако.

avatar
Firmino LFC
Tuesday, 01.11.2016
15:53

Hahah Čilić, možda kad bi se zezali, stvarno ste smešni komšije, pa Nole će lagano ovo da osvoji ,nemoj da se lože ovi što misle da će Marej uzeti tron, Nole će tek sad da pokaže svoje pravo lice, i imaće dodatni motiv da zadrži prvo mesto.

avatar
Red blood
Tuesday, 01.11.2016
15:32

Mislim da je Nole u padu forme i to najvecem u zadnjih par god..nAli,nije toliko bitno sad to prvo mesto,koliko da se konsoliduje za novu sezonu i Australian Open.nJer,na kraju dana,samo se Grend Slamovi pamte..

avatar
AfricaLoF
Tuesday, 01.11.2016
15:17

Marin ne odlucuje, vec odlucuje Novak. Da bi Marin bio u mogucnosti da odlucuje, trebalo bi da bude daleko kvalitetniji teniser. Sto nije i to rezultati protiv Djokovica govore.

avatar
Paul George
Tuesday, 01.11.2016
14:51

Hahahahaha,oce ga Marin dobiti i ja mislim,ako dodje do tog duela,Novak dobija 6-3 6-2 sigurni budite,jedini ga Vavrinka moze dobiti,ili neko odma na startu.

avatar
Kiddo
Tuesday, 01.11.2016
14:45

sad ce novak da pokaze ko je. Osvojice ovo,isamarace mareja u finalu i cisto pokazati da je namerno tankovao ovaj deo sezone. I obezbedice prvo mesto bar do rolan garosa 2017te

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Tuesday, 01.11.2016
14:41

Ma kakav crni cilic

avatar
masimomorati
Tuesday, 01.11.2016
14:08

Evo nadjose i oni nacin da se osjecaju prozvanim. U koji se kontekst sve nece staviti.