Hingisova u dva finala na Vimbldonu!

Autor: Beta Beta
subota 11.07.2015.
00:50
Izvor: Beta

Švajcarska teniserka Martina Hingis prvi put od 1998. godine učestvovaće u nekom od finalnih mečeva na trećem Grend slemu sezone

Beta/AP Photo/Shizuo Kambayashi
Beta/AP Photo/Shizuo Kambayashi

Povezane vesti

Hingisova će na ovosezonskom Vimbldonu učestvovati u finalu u konkurenciji parova, kao i mešovitih parova.

Hingis (34) i njena partnerka u dublu Indijka Sanja Mirza, prve nositeljke, će se u subotu u finalu na Centralnom terenu sastati sa Ruskinjama Ekatarinom Makarovom i Elenom Vesninom.

Hingisova i Mirza su u polufinalu dublova pobedile pete nositeljke Amerikanke Rakel Kops-Džouns i Abigejl Spirs sa 6:1 i 6:2.

Nešto kasnije, Hingisova i njen partner u mešovitom dublu Indijac Leander Paes savladali su prve nosioce Amerikance Majka Brajana i Betani Matek-Sends sa 6:3 i 6:4.

Paes i Hingis će se u nedelju u finalu mešovitih parova sastati sa austrijsko-mađarskom kombinacijom Aleksander Peja i Timea Baboš.

Hingisova je u konkurenciji dublova dvaput osvajala trofej na Vimbldonu, dok će joj nedeljno finale u mešovitom dublu biti prvo u karijeri na trećem Grend slemu u sezoni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Komreolne
Saturday, 11.07.2015
07:55

Ona i Henin su vrlo sumnjive.Naglo okoncane karijere mislim da su bile pune dopinga tako da je to bio veliki rizik da ih nahvataju.5 minuta slave i hop ajde ti lepo kuci, tako se to radi u tenisu.Inace Niko ne bi prestajao da igra do 40g jer je to najbolja moguca zarada, gde ces bolje.Ocistila se, ostavila kecelju i latila se reketa

avatar
Pope el Berraco
Saturday, 11.07.2015
01:09

Mozda je ponovo na koksu.