Gde ste sada, ''stručnjaci''?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.02.2015.
13:39
Izvor: Sportske.net

Uprkos potcenjivanjima koje je doživeo dan uoči finala Australijan Opena, Novak Đoković potvrdio da je - NAJBOLJI!

Beta/AP Photo/Bernat Armangue
Beta/AP Photo/Bernat Armangue

Povezane vesti

Govorio je Novakov trener Boris Beker tokom Australijan Opena da najboljeg tenisera sveta mnogi ne cene dovoljno, što je posebno došlo do izražaja uoči današnjeg finala protiv Endija Mareja.

''Mislim da Novak nije u dovoljnoj meri poštovan, mislim da je to pravi izraz. Razumem da Rodžer ima veliku bazu navijača, isto tako i Rafa, ali ako ćemo iskreno, glavni momak u gradu se zove Novak Đoković'', rekao je Beker tom prilikom.

Tako smo mogli da i juče u medijima širom sveta vidimo favorizovanje Endija Mareja, kao da je Škot prvi na ATP listi, kao da Škot ima bolji međusobni skor u odnosu na Novaka...

Među najglasnijima u prognozama da je Endi Marej favorit u ovom duelu bila je nekadašnja šampionka Martina Navratilova, koja je iznela niz pohvala na račun Novakovog rivala.

''Endi je za mene favorit. Malo je i smršao, bolje se kreće, ima snažne udarce, popravio je i drugi servis. Zbog toga treba da bude ohrabren pred finale, pogotovo jer ni Đoković protiv Vavrinke nije bio na svom nivou'', ustvrdila je Martina, a i neizbežni Mats Vilander se nije uzdržao od saveta Mareju kako da savlada Novaka u finalu.

Danas su svi oni dobili adekvatan odgovor od Novaka. Tamo gde treba, na terenu, baš protiv tog njihovog favorita.

Da se zna ko je najbolji na svetu! Bravo, Nole!






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sanchez#17
Sunday, 01.02.2015
14:46

A sto ce vam ovo sportske.net! Ovim samo pljujete po velikim teniskim imenima koji rade kao strucni konsultanti na televizijama i koji su isto placeni bez obzira da li ce reci da je favorit Novak ili Endi. Sad ce da ispadne opet kao i svaki put kad neko kaze da je neko drugi favorit a ne Novak odma krene pljuvanje po njemu, shvatite niko ne mrzi Novaka, ljudi samo iznose svoje misljenje. Realno Marej je igrao bolje od Novaka do finala, ali je Novak danas bio mnogo bolji. Malo budite objektivni, nemojte sve gledati iz ugla da u startu svi mrze Novaka ili srbe generalno, to veze sa zivotom nema!