Federer već u polufinalu! Kirjos: ''Žao mi je, danas ne mogu da igram...''

Autor: Darko Mitrović
petak 17.03.2017.
19:31
Izvor: Sportske.net

Meč koji su ljubitelji tenisa večeras željno iščekivali, neće biti odigran!

Beta/AP Photo/Koji Sasahara
Beta/AP Photo/Koji Sasahara

Povezane vesti

Posle pobede nad Novakom Đokovićem u osmini finala Indijan Velsa, Australijanac Nik Kirjos je večeras trebalo da se suprotstavi Rodžeru Federeru, ali taj meč neće biti odigran!

Naime, Kirjos se oglasio na Tviteru, potvrđujući da zbog sumnje na trovanje hranom neće moći da nastupi u ovom meču, pa se Švajcarac praktično već plasirao u polufinale!

''Nažalost, neću moći da igram zbog bolesti. Sumnjam na trovanje hranom i molim se da nije ništa ozbiljnije. Posle besane noći u bolovima nije mi ostalo snage da izađem na megdan velikom šampionu Rodžeru Federeru.

Da bih dao sve od sebe i imao neku šansu moram da budem u najboljoj formi. Ovu odluku nisam doneo lako, to su mečevi za koje se spremamo, ali nisam u stanju da izađem na teren.

Žao mi je što ću razočarati navijače, ali zdravlje moram da stavim na prvo mesto. Nadam se da će oni razumeti. Rodžeru želim sve najbolje u nastavku turnira, a svima se zahvaljujem na pruženoj podršci. Sigurno ću se vratiti. Hvala vam'',
poručio je Kirjos.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Black&White
Friday, 17.03.2017
23:04

Fedex izuva sve :D

avatar
Samo Barsa1
Friday, 17.03.2017
21:08

Federer ce sada osvojit, ali svedno ga ne postujem, nije igro protiv jakog tenisera ovde, osim Nadala koji nije u formi, unistile ga povrede, kada osvoji i jedan turnir a pobjedi Djokovica, Mareja e onda respekt, Nole ga pojeo u duelima medjusobnim kao i Nadal kad je bio u formi, osvajo Grend Slemove kad su Nole i Nadal bili neiskusni, a posle ga pojeli u duelima.

avatar
zdenkomen
Friday, 17.03.2017
21:03

Sad sam se uverio da je smrad od čoveka. Nije uzalud pokazivao svoj prgavi karakter. Ovim je samo još više doprineo netrpeljivosti prema njemu od strane navijača širom sveta. E sad ljudi razmislite šta se to sve događa u tenisu i da li je sve ovo slučajnost? Možda izgleda kao teorija zavere, ali činjenica da je Nole Srbin i te kako smeta onima koji vuku konce iz pozadine.

avatar
fcb
Friday, 17.03.2017
20:46

Ee sad će da krenu teoretičari zavjere da nam objasne da se sve namješta Federeru, i da su svi protiv Đokovića.

avatar
Larion@
Saturday, 18.03.2017
13:06

Pa ne verujem ni ja u nekoj teoriji zaveri, ali da je Kirjos iritantan svojim ponasanjem jeste ,pa cak i sumnjam da je raspolozenje u pitanju a ne trovanje u ovom slucaju.Svojim kvalitetom i talentom moze ubrzo zameniti one najbolje ali je apsolutno neozbiljan i vidim ga kao novog Monfisa