Federer: ''Povlačenje sa Rolan Garosa je bila prava odluka''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 06.06.2016.
16:55
Izvor: Beta

Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je danas da se mnogo bolje oseća i da se raduje nastupu na turniru u Štutgartu.

Beta/Claudio Onorati/ANSA via AP Photo Fedex
Beta/Claudio Onorati/ANSA via AP Photo Fedex

Povezane vesti

Federer nije učestvovao na Otvorenom prvenstvu Francuske u Parizu zbog povrede ledja, a kako je ocenio, odustajanje sa Rolan Garosa je bio pravi potez.

"Mnogo bolje se osećam, bile su ovo dobre tri nedelje. Moja ledja su dobro, osećam se mnogo jačim", rekao je Federer.

Federer je do sada igrao na Rolan Garosu svake godine od 1998. godine.

"Iz ove perspektive, povlačenje sa Rolan Garosa je definitivno bila prava odluka. Nisam želeo da se teže povredim, razmišljao sam o ostatku sezone, o ostatku svog života", naveo je nekada prvi igrač sveta.

Federer je ove godine igrao na samo četiri turnira, a sada je pred njim nastup na turniru u Štugartu čime počnje sezonu na travi.

"Bila je ovo teška godina do sada... Uzbudjen sam zbog novog turnira",
naveo je Švacarac.

Federer je slobodan u prvom kolu turnira u Štutgartu, a u drugom će igrati protiv boljeg iz duela Amerikanca Tajlora Frica i kvalifikanta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 07.06.2016
11:53

nisam gledao RG zato sto ti nisi igrao,nije zanimljivo gledati tenis kada ti ne giras xD

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 07.06.2016
12:38

Ni meni nije bilo zanimljivo, jer nisam mogao da uživam kako Nole šeta prepotenka :)

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 08.06.2016
15:57

2000 godine sam imao 3 godine i gledao sam crtaće + ne radim za 300 € nego završavam gimnaziju u Ljubljani. Pratim Noleta odkad sam počeo tenis da igram to jest 2004 iako su mi se svi smejali kad sam rekao da mi je on najbolji igrač, svi su tad pitali Federer ili Nadal, tako mi se i sad smeju kad kažem da će Krstin biti neko i nešto, to da navijam za šampione ne pije vodu jer navijam za Partizan pored 100 bogatijih klubova, a svi znaju da Nole i Federer se ne vole, moraš i ti da priznaš da je Nole bolji teniser od federera, pogledaj međusobni skor 14:13 :) Federer od 2011 nije osvojio GS tako da možeš slobodno da ideš da plačeš.

avatar
Boris Nedeljkovic
Wednesday, 08.06.2016
12:05

koga je on to prosetao na RG ove godine od top igraca pre finala leba ti....ajde sto su mediji manje objektivni al vi sto radite za 300 eura ili ne radite a kujete u zvezde nekog do besvesti....smesno....covek ima pravo da prati sport zbog odredjenog lika...vama stampa plasira neki toboz sukob izmedju njih a oni na veceri zajedno....i ko je tu plitak ko lavor?!....malo objektivnosti i uzivanja u sportu a ne u destrukciji svega sto vredi....ali dzabe...srbi su cudan narod....prosto ponekad mi se provuce kroz glavu kad vidim kakvih sve likova ima da nisam srbin...da te pitam mare....jesi gledao tenis od 2000-te npr???!....jesi navijao za djokovica tada ili????!....msm nemoj pogresno protumaciti....ne navija se za sampiona...nije nuzno...ali kontam da si pre gotivio raftera...hjuita....federera i neke od zvezda na izmaku....tako da...msm ok nisu ti ostavili jak utisak kao djoker ali...kao sto tebi nisu oni...tako ni dejanu nije djokovic neko zbog koga gleda beli sport....

avatar
Miletaaaaa
Tuesday, 07.06.2016
14:38

Vodi ga kuci ako ti se svidja!

avatar
mile stojkovic
Monday, 06.06.2016
17:35

Raduje se ovom turniru zato sto zna da je Novak na odmoru..

avatar
Go Hard or Go Home
Monday, 06.06.2016
17:12

Normalno da je prava,da se nisi povukao bio bi ponizen...