Erani u suzama: "Nisam varalica"

Autor: Beta Beta
sreda 09.08.2017.
18:28
Izvor: Beta

Italijanska teniserka Sara Erani nije mogla da prikrije suze na današnjoj konferenciji za novinare na kojoj je istakla da nije varalica, nakon što ju je Međunarodna teniska federacija (ITF) suspendovala na dva meseca zbog dopinga.

Epa/Tatyana Zenkovich
Epa/Tatyana Zenkovich

Povezane vesti

Sara Erani je suspendovana na dva meseca nakon što je na doping testu u februaru bila pozitivna na zabranjenu supstancu letrozol.

"Ja nisam varalica i nikada nisam uzimala doping. Znam da nisam učinila ništa loše. Na teren ću se vratiti jača nego ikad. Ovo je teška situacija za mene i moju porodicu, ali nas ovo sada još više spaja i ponosna sam na nju", rekla je uplakana Erani.

Ona je danas ponovila da je njena hrana bila kontaminirana lekovima njene majke za rak dojke.

Italijanki se kazna računa od 3. avgusta i trajaće do 2. oktobra. Pored toga, retroaktivno su poništeni svi rezultati koje je postigla od 16. februara do 7. juna.

Erani, trenutno 98. igračica sveta, u karijeri je osvojila devet titula u pojedinačnoj konkurenciji i 25 u dublu. Najbolji plasman bio joj je peto mesto na WTA listi. Ona je, takođe, bila deo reprezentacije Italije koja je osvojila tri titule u Fed Kupu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zlogi
Friday, 11.08.2017
19:16

zbog dopinga samo 2 meseca?? Koliko ono bese dobio Troicki sam zato sto je zakasnio 1 dan sa testiranjem?? ovo je tragikomedija, jos ona ima obraza da kaze da nije varalica o.0