Egipat: Milojević u polufinalu

Autor: Đorđe Đokić
petak 20.02.2015.
21:43
Izvor: Sportske.net

Nikola Milojević je uspeo da se plasira u polufinale ITF turnira u Egiptu. Talentovani teniser na dobrom putu da stigne do prvih 300 na svetu.

International Sport Photos
International Sport Photos

Povezane vesti

Nova generacija srpskih tenisera polako korača ka pozicijama na ATP listi koje bi im omogućile da igraju i na ATP turnirima.

Peđa Krstin i Laslo Đere su na korak od 250 najboljih i već mogu da računaju na glavni žreb na čelendžerima, a na dobrom putu da im se pridruži je i Nikola Milojević, ne tako davno prvi junior planete.

Nikola je ove nedelje u Egiptu. Još uvek najčešće igra na fjučersima, danas je stigao do polufinala takvog turnira u Šarm El Šejku. Savladao je sa 6:4 i 6:3 po setovima Austrijanca Pihlera, a za finale će igrati protiv Hrvata Pecotića.

Nikola bi posle ovog turnira mogao biti oko 330. mesta na svetskoj rang listi.

Pisali smo nedavno o novoj grupi srpskih tenisera koji bi trebalo da zamene Noleta, Janka i Viktora za par sezona. Krstin, Đere i Milojević su predvodnici novog talasa pa ćemo svakako sa pažnjom pratiti njihove rezultate ove godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
luccass995
Saturday, 21.02.2015
01:42

krstin vec odavno igra u glavnim zrebovima celendzera ,igrao prosle godine polufinale u Tampereu u Finskoj (42 500) ,a djere je nedavno kroz kvalifikacije takodje stigao do polufinala jednog celendzera