Džumhur sreo Đokovića posle pobede nad Nadalom! Evo šta mu je Nole rekao!

Autor: Darko Mitrović
subota 26.03.2016.
23:51
Izvor: Sportske.net, oslobodjenje.ba

Momak koji je u subotu uveče neočekivano izbio u prvi plan posle pobede nad Rafaelom Nadalom ne želi da se njegov trijumf umanjuje isticanjem zdravstvenih problema španskog tenisera.

Beta/AP Photo/Lynne Sladky
Beta/AP Photo/Lynne Sladky

Povezane vesti

Kako smo objavili tokom večeri, bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur plasirao se u treće kolo turnira u Majamiju, posle meča protiv Rafaela Nadala.

Španac je zbog zdravstvenih problema predao meč početkom trećeg seta pri vođstvu 3:0 za Džumhura u setu odluke, ali teniser iz BiH ne želi da se njegov veliki uspeh minimizira.

''Ne bih da se umanjuje moja pobeda, jer je Nadal predao, pogotovo što znam koliko sam emocija, snage i energije uložio u ovaj meč. I meni je bilo loše. Vrućina je nesnošljiva, ali pomislio sam kako možda neću opet imati priliku da igram protiv Nadala i nastavio sam.

Skupio sam snagu i igrao sve bolje i bolje i na kraju slavio pobjedu. Uostalom, Nadal je pao tek u trećem setu, a do tada smo vodili veliku borbu za svaki poen'',
izjavio je Džumhur.

On je novinarima otkrio i da se posle meča video i sa prvim teniserom sveta Novakom Đokovićem.

''Sreo sam Novaka Đokovića posle meča i on mi je rekao da moram biti ponosan na sebe, jer Nadal nikada pre u svojoj karijeri nikome nije predao meč. I jesam, ponosan sam. Napravio sam veliku stvar. Borio sam se i dao sam sve od sebe da pobedim'', izjavio je Džumhur i dodao da je ponosan na sebe i sve one koji ga podržavaju.

''Ovu pobedu poklanjam svojoj porodici i svim onim navijačima, koji veruju u mene i naravno svojoj zemlji'', zaključio je Džumhur.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke