Duci i Filip složno: "Verujemo u pobedu od 3:0"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.09.2014.
19:37
Izvor: Sportske.net

Srpski teniseri Dušan Lajović i Filip Krajinović izrazili su zadovoljstvo što su Dejvis Kup reprezentaciji doneli prednost od 2:0 posle prvog dana duela sa Indijom i istakli da veruju da će dubl u subotu doneti konačan trijumf Srbiji.

Beta/APPhoto/Aijaz Rahi
Beta/APPhoto/Aijaz Rahi

Povezane vesti

Dejvis Kup reprezentacija Srbije nalazi se na odličnom putu da opstane u Svetskoj grupi pošto je posle prvog dana duela sa Indijom došla do prednosti od 2:0.

Vođstvo Srbiji pobedama nad Jukijom Bambrijem i Somdevom Davermanom doneli su Dušan Lajović i Filip Krajinović koji su posle današnjih mečeva bili jako zadovoljni.

"Mislim da je današnji dan protekao na najbolji mogući način. Očekivali smo veoma teške mečeve, tako je i bilo. Uslovi su bili jako teški za igru a moj meč je počeo sa jakim suncem zbog čega smo obojica bilo pomalo stisnuti na terenu. Posle prvog seta sam uspeo da nađem ritam i na kraju sam uspeo da trijumfujem kao i Filip u drugom meču" rekao je Lajović.

Dušan Lajović nije imao puno problema protiv drugog reketa Indije, Jukija Bambrija, trenutno 153. tenisera sveta pošto je slavio sa 3:0 (6:3, 6:2 i 7:5) a nešto više poteškoća imao je Filip Krajinović koji je svoj meč dobio rezultatom 3:1 (6:1, 4:6, 6:3, 6:2).

"Mislim da sam odigrao jako dobar meč, nije bilo lako da se igra sa Devermanom u Indiji. Publika je bila dosta glasna, on je igrao svoju igru, a moja zamisao je bila da budem što agresivniji u čemu sam uspeo. Posle 1:1 u setovima verovao sam u pobedu i mislim da sam bio bolji na kraju" kazao je Krajinović.

Dušan Lajović i Filip Krajinović poručili su da će sutra biti uz svoje reprezentativne kolege Nenada Zimonjića i Iliju Bozoljca koji će imati šansu da pobedom u dublu donesu Srbiji opstanak u Svetskoj grupi Dejvis Kupa.

"Veoma smo srećni što posle prvog dana vodimo 2:0 i nadamo se da će nam dubl doneti treći poen i pobedu" rekao je Lajović a Krajinović dodao,

"Imamo kraći odmor, idemo da bodrimo Zikija i Bozoljca u dublu i verujemo u njihovu pobedu".

Duel Srbije i Indije nastaviće se sutra od 15 časova kada će u dublu Nenad Zimonjić i Ilija Bozoljac igrati protiv Leandera Paesa i Rohana Bopane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke