Dočekasmo i to! Vilander daje prednost Novaku u odnosu na Mareja!

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.01.2017.
17:21
Izvor: Sportske.net

Današnjim ubedljivim trijumfom na startu Australijan Opena, uz nedavnu titulu u Dohi, Novak Đoković je, izgleda, ubedio tradicionalno kritičnog Matsa Vilandera da je ponovo ''onaj stari''.

Beta/AP Photo/John Minchillo
Beta/AP Photo/John Minchillo

Povezane vesti

Iako je Fernabdo Verdasko u Dohi pokazao da može da napravi mnogo problema našem najboljem teniseru, Novak mu to danas nije dozvolio i, izuzev u drugom setu, lako je izašao na kraj sa iskusnim Špancem.

Nole je slavio u tri seta, rezultatom 6:1, 7:6, 6:2 i rutinski izborio plasman u drugo kolo gde ga očekuje duel sa ''starom mušterijom'', Denisom Istominom iz Uzbekistana.

Posle današnjeg meča između Đokovića i Verdaska, svoj komentar, naravno, dao je i Mats Vilander u već dobro nam poznatoj emisiji sa Barbarom Šet ''Gem set i Mats''.

Za razliku od nekih ranijih komentara na istom mestu, ovoga puta Vilander gotovo da nije imao šta da zameri Novaku, pa ga je posle današnje partije proglasio prvim favoritom za titulu u Melburnu.

''Mislim da je Novak danas pokazao da mora ponovo da se smatra favoritom za osvajanje titule! Ne zato što Marej više nije broj 1, već zato što je Đoković mnogo puta u prošlosti ostvarivao velike uspehe na ovom turniru i što je pokazao da se vratio'', poručio je, između ostalog, Vilander.

Jedina sumnja kod njega jeste u vezi Novakove fizičke pripremljenosti. Vlander smatra da Nole u prethodnom periodu nije imao mnogo turnira, da je to ostavilo traga, ali...

''Što se tiče igre, udaraca, kretanja, mislim da je Novak već u odličnoj formi. Nema tu mnogo mesta za napredak'', poručio je Vilander.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Tuesday, 17.01.2017
19:57

Шта му је?

avatar
O\'Sullivan147
Tuesday, 17.01.2017
19:41

Nemoj samo da ga on proglasava favoritom,izbaksuzirace ga

avatar
Komreolne
Tuesday, 17.01.2017
19:34

Covek je realan e sada sto mi ne zelimo da vidimo realnost nije njegov problem.

avatar
delije niksic
Tuesday, 17.01.2017
18:26

Koliko kompleksa covjek ima zbog Novaka,to je nevjerovatno :) !