DK - Prva 'meč-lopta' za Srbiju (14.00)

Autor: Beta Beta
subota 07.03.2015.
11:44
Izvor: Beta

Dejvis Kup reprezentacija Srbije u subotu će imati priliku da overi plasman u četvrtfinale Dejvis Kupa pošto bi eventualnom pobedom u duelu dublova naša selekcija stigla do trećeg poena u meču sa Hrvatskom.

teniskisavez.com/SrdjanStevanovic
teniskisavez.com/SrdjanStevanovic

Povezane vesti

Duel Srbije i Hrvatske u prvom kolu Svetske grupe Dejvis Kupa biće nastavljen danas u 14 časova u Sportskoj hali u Kraljevu.

Kako je najavljeno prilikom žreba, danas će se sastati dublovi za koje će nastupiti srpski reprezentativci Nenad Zimonjić i Viktor Troicki, protiv hrvatskih Franka Škugora i Marina Draganje.

U petak, prvog dana takmičenja pred 3.000 gledalaca prvi teniser sveta Novak Đoković pobedio je Matu Delića (6:3, 6:2, 6:4) i tako doveo Srbiju u prednost.

Drugi meč odigran je u petak popodne a sastali su se Viktor Troicki i Borna Ćorić. Srbin je sa 3:2 (4:6, 1:6, 6:3, 6:2, 6:1), nakon velikog preokreta, savladao Ćorića i omogućio domaćoj selekciji da u subotu igra za plasman u četvrtfinale Dejvis Kupa.

Reprezentacija koja bude osvojila tri pobede plasiraće se u dalji tok takmičenja gde će se sastati sa boljim iz duela Argentina - Brazil.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke