DK - Filipu i Viktoru se ispunile želje

Autor: Beta Beta
četvrtak 16.07.2015.
20:07
Izvor: Beta

Dejvis Kup reprezentativci Srbije Filip Krajinović i Viktor Troicki poručili su da spremni dočekuju uvodne mečeve u četvrtfinalnom okršaju sa Argentinom.

teniskisavez.com/Janine Lang
teniskisavez.com/Janine Lang

Povezane vesti

Srbija se u četvrfinalu Dejvis kupa sastaje sa Argentinom, a u četvrtak je žrebom u Buenos Ajresu odlučeno da taj duel otvaraju Leonardo Majer i Filip Krajinović.

Meč između Majera i Krajinovića počeće u petak u 16.00 po srednjeevropskom vremenu, a posle njih na teren izlaze Federiko Delbonis i Viktor Troicki. Srpski teniser Filip Krajinović rekao je da mu je drago što on izlazi prvi na teren.

"Sjajna je atmosfera u timu. Dobro smo se spremili, dobro smo trenirali, to je najbitnije. Nadamo se najboljem. Verujemo u pobedu", kazao je Krajinović.

Za razliku od Krajinovića, Viktor Troicki se nadao da neće prvi na teren pa će i njemu biti ispunjena želja.

"Spremi ulazimo u meč. Filip igra neverovatno i u njega se najviše uzdamo. Odgovara mi što igram drugi meč. Mogu duže da spavam, žao mi je Filipa što će morati ranije da ustaje, ali takav je posao", naveo je Troicki.

Drugog dana četvrtfinala na programu je meč dubla, a Srbiju će predstavljati Dušan Lajović i Nenad Zimonjić, dok će za Argentinu nastupiti Karlos Berlok i Dijego Švarcman. Taj meč je na programu u 17.00.

Posledenjeg dana duela Argentine i Srbije, u nedelju, prvo bi na teren trebalo da izađu Majer i Troicki, a nakon njih Delbonis i Krajinović.

Pobednik ovog duela će se u polufinalu sastati sa pobednikom četvrfinala u kom se sastaju Kanada i Belgija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke