DK - Filip počišćen, vode "Gaučosi"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 17.07.2015.
17:48
Izvor: Sportske.net

Dejvis Kup reprezentacija Argentine povela je sa 1:0 u četvrtfinalnom okršaju sa Srbijom nakon što je Leonardo Majer bez izgubljenog seta savladao Filipa Krajinovića.

teniskisavez.com
teniskisavez.com

Povezane vesti

Četvrtfinalni susret Dejvis Kup reprezentacija Argentine i Srbije koji se igra u Buenos Ajresu nije dobro počeo po naš nacionalni tim.

U prvom singl meču odigranom u hali "Tehnopolis" Leonardo Majer je bez ikakvih problema savladao Filipa Krajinovića rezultatom 3:0 (6:4, 6:2, 6:1) za menje od 100 minuta igre.


Filip Krajinović uspeo je da pruži dostojan otpor samo tokom prvog seta a broj osvojenih gemova u duelu sa Majerom svedoči o tome kojiko je Srbin bio inferioran u odnosu na protivnika.

Sa 38 direktnih poena naspram Krajinovićevih 16, Leonardo Majer lako je stigao do trijumfa i prvog poena kojem je Argentini doneo prednost u četvrtfinalnom okršaju sa Srbijom.

Nakon Majera i Krajinovića na teren će Federiko Delbonis i Viktor Troicki što će biti prilika da naš "prvi reket" u Buenos Ajresu poravna rezultat.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina
Friday, 17.07.2015
18:26

AKo hocemo da pobedimo, morace Troicki da pobedi oba meca i da sa Zimonjicem izbori pobedu u dublu...A onda ce u polufinalu valjda i Nolo da se vrati...bilo bi lepo osvojiti jos jedan dejvis kup...