Đokoviću se ovo nije desilo više od osam godina!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 12.07.2017.
19:26
Izvor: Sportske.net

Srpski teniser Novak Đoković predao je meč na Vimbldonu i tako ostao bez šansi da se bori za četvrtu titulu u Londonu.

Epa/Aeltc/Joe Toth
Epa/Aeltc/Joe Toth

Povezane vesti

Drugi nosilac na trećem Grend slemu sezone bio je primoran da preda svoj današnji duel četvrtfinala zbog povrede desne ruke u momentu kada je Tomaš Berdih vodio sa 1:0 u setovima i 2:0 u gemovima.

Juče se videlo da Đoković ima problem sa povredom desne ruke ali niko nije očekivao da je povreda tako ozbiljna i da može da dovede do povlačenja sa Grend slema.

Očigledno je ipak da je Novak trpeo ozbiljne bolove i da nije bilo rezona da daljim igranjem pogorša situaciju. Srbin sigurno ne bi povukao ovakav potez da se ne radi o ozbiljnom problemu što potvrđuje i ono što znamo iz prošlosti.

Poslednji put Novak Đoković se povukao sa Grend slema pre više od osam godina, odnosno u januaru 2009. godine kada je u trećem setu četvrtfinalnog duela sa Endijem Rodikom na Australijan Openu rešio da preda meč.

Tada se Novak žalio na malaksalost što je potvrdio i na konferenciji za medije. Ujedno je tada Đoković postao prvi branilac titule na jednom Grend slemu koji je predao meč.

Nadajmo se da će Novak uspešno prevazići novonastale probleme sa povredom jer je zdravlje preduslov za dalje igranje na vrhunskom nivou.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 12.07.2017
23:19

Hoćeš li se nole vratit više na onu staru razinu

avatar
Wednesday, 12.07.2017
21:47
avatar
Wednesday, 12.07.2017
23:19

nek si ti uspeo u životu,on je naš ponos i tako se ne postupa sa legendama

avatar
O\'Sullivan147
Thursday, 13.07.2017
00:43

Nek se nap*si...

avatar
O\'Sullivan147
Thursday, 13.07.2017
00:42

Svaka cast za tvoj uspjeh,i Djokovic ti zavidi...Stvarno,ljubomoran sam na tebe...

avatar
Wednesday, 12.07.2017
23:50

pa za sebe mogu reci da sam uspeo u zivotu. od Noleta su znacajniji sportisti Jaric,Divac,Bodiroga,Sale DJordjevic,Jugovic,Miha pa ih niko toliko ne uzdize iako su znacajniji doprinos imali za Srpski sport (neki ih cak i pljuju) . svaka cast Novaku(koga dosta gotivim) na uspesima ali ne vidim sto ga gledaju toliko kao bozanstvo kad smo imali i vaznije sportiste(jer tenis je ipak individualni sport). i Nadal je velikan pa su ipak u Spaniji Iniesta,Kasiljas,Tores i Gasol iznad njega jer su titule donosili zemlji a ne samom sebi.