Đoković: "Živim svoj san, uživaću u finalu"

Autor: Beta Beta
petak 10.07.2015.
18:38
Izvor: Beta

Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle današnje pobede nad Rišarom Gaskeom da je prvi set doneo prevaku u meču i dodao da maksimalno spremno i motivisano ulazi u finalni susret.

BETA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
BETA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u finale Vimbldona, pošto je danas u polufinalu u tri seta pobedio Rišara Gaskea, 7:6, 6:4, 6:4.

"Mislim da sam odigrao dobar meč s obzirom na prilike. Na Vimbldonu je uvek teško. Rišar je odigrao dobar turnir i zaslužio je da bude u polufinalu. Prvi set je mogao da ode i u njegovu korist, ali sam imao sreće što je meni pripao", rekao je Đoković.

Đoković će u nedeljnom finalu trofej braniti protiv pobednika duela Endi Marej - Rodžer Federer, koji je trenutno u toku.

"Ne mogu da predvidim budućnost, ali ću svakako uživati u finalnom meču ko god bio u njemu. Spreman sam i motivisan za taj meč", kazao je on.

Novinare je zanimalo da li je Đoković doživeo povredu ramena, pošto ga je u par navrata tokom susreta istezao.

"Nije ništa zabrinjavajuće. Biće sve u redu za finalni meč", dodao je on.

Ovo je reprezentativcu Srbije četvrto finale Vimbldona, kao i 17. na Grend slemovima. U prva tri u Londonu, pobeđivao je dva puta.

"Živim svoj san igrajući na najvećem teniskom turniru na svetu. Imam obavezu da pružim svoj maksimum, svoju najbolju igru. Kada pogledam kakva su samo legende igrali na ovom turniru, za mene je ovo velika privilegija što se nalazim istom mestu", rekao je srpski teniser.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MiljusWHU
Saturday, 11.07.2015
02:22

Čovek je pun samopouzdanja ! Rame ? Ma koje rame , sve će biti u redu samo nek igra .

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Friday, 10.07.2015
19:59

JEDAN JE DJOKOVIC NOVAK!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Friday, 10.07.2015
19:58

DJOKOVIC NOVAK, JEDAN JE DJOKOVIC NOVAK!