Đoković vs Marej - Sjajna prilika za promociju Tašmajdana!

Autor: Beta Beta
subota 23.04.2016.
16:58
Izvor: Beta

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je danas da će stadion Tašmajdan biti spreman za meč četvrtfinala Dejvis kupa izmedju Srbije i Velike Britanije.

Beta/AP Photo/Andrew Brownbill
Beta/AP Photo/Andrew Brownbill

Povezane vesti

On je, takođe, izrazio nadu i da će u tom duelu nastupati dvojica najboljih tenisera današnjice - Novak Đoković i Endi Mari.

"Grad Beograd će zajedno sa srpskom teniskom federacijom biti potpuno spreman za organizaciju ovog meča na pravi način kako bismo promovisali i tenis i sport, ali i pobedili i prošli u polufinale", rekao je Mali novinarima prilikom obilaska stadiona Tašmajdan.

Mali je danas u društvu ministra omladine i sporta Vanje Udovičića, predsednik i potpredsednik Teniskog saveza Srbije (TSS) Mirka Petrovića i Gorana Djokovića obišao obnovljeni stadion Tašmajdan, gde će se u julu održati duel četvrtfinala Dejvis kupa izmedju Srbije i Velike Britanije. 

"Srbija će biti domaćin Dejvis kup meča Srbija – Velika Britanija u julu, a igraće broj jedan na svetu protiv broja dva, Novak Đoković protiv Endija Marija. Ovo je sjajna prilika za promociju Grada Beograda i Tašmajdana", rekao je Mali.

On je ponovio da je stadion Tašmajdan kultno mesto za generacije Beograđana i dodao da se nada da će tako biti i u budućnosti.

Predsednik TSS-a Mirko Petrović čestitao je Gradu Beogradu na uspešnoj rekonstrukciji stadiona Tašmajdan.

"Za nas je to veoma značajno jer nam se pruža mogućnost da jedan veliki teniski meč odigramo na Tašmajdanu i to na godišnjicu, jer smo tačno pre 60 godina ovde igrali meč sa Britancima i vreme je za revanš", kazao je Petrović.

Duel četvrtfinala Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i Velike Britanje održaće se od 15. do 17. jula na Tašmajdanu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke