Đoković: "Sve po planu i očekivanjima"

Autor: Beta Beta
četvrtak 22.01.2015.
10:14
Izvor: Beta

Srpski teniser Novak Đoković kazao je da je tokom duela sa Andrejom Kuznjecovim sve išlo baš onako kako se nadao i kako je planirao.

Beta/AP Photo/Vincent Thian
Beta/AP Photo/Vincent Thian

Povezane vesti

Najbolje rangirani teniser sveta Novak Đoković rekao je danas da je zadovoljan svojim nastupom u drugom kolu Otvorenog prvenstva Australije i pobedom nad Rusom Andrejom Kuznjecovim.

"Posle prvog meča, nadao sam se da ću odigrati ovakav meč kao danas, pogotovo u prva dva seta, u kojima sam plan sproveo u delo. Sve zajedno prošlo je kako sam se nadao i planirao. Nadam se da će i ostati tako", rekao je Đoković posle plasmana u treće kolu Otvorenog prvenstva Australije.

Đoković se danas plasirao u treće kolo Australijan opena, pošto je pobedio Kuznjecova sa 3:0 u setovima 6:0, 6:1, 6:4.

"On je veoma talentovan igrač. On je i dalje izuzetno mlad, generacija je mog mlađeg brata (Marka), koji ga dobro poznaje, pa sam sam razgovarao s njim pre meča, jer nisam poznavao igru Kuznjecova mnogo uoči duela", kazao je Đoković.

On će se u trećem kolu sastati sa boljim iz duela između Japanca Goa Suede i Španca Fernanda Verdaska.

Srpski teniser još jednom je ponovio da voli da igra na turniru u Australiji.

"Ovo je generalno gledano Grend slem turnir na kojem sam najuspešniji poslednjih godina. Uživam u uslovima u kojima se igra, uprkos tome što su tereni znatno brži u poslednje dve godine nego ranije. Ovde je atmosfera sportska, opuštena, pozitivna, ljudi čine da se osećam dobro. Takođe, ovo je i prvi veliki turnir u sezoni, svi su sveži i motivisani. Mislim da je mnogo faktora koji čine da se osećam kako treba na terenu", kazao je prvi teniser sveta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke