Đoković se oglasio povodom tragedije u Parizu

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 14.11.2015.
10:31
Izvor: Sportske.net

Najbolji teniser sveta Novak Đoković oglasio se povodom stravične tragedije koja se u petak uveče dogodila u francuskoj prestonici istakavši da nema reči kojima može da opiše kako se oseća.

Beta/AP Photo
Beta/AP Photo

Povezane vesti

Pariz je u petak bio meta nekoliko vezanih terorističkih napada u kojima je stradalo najmanje 120 nedužnih osoba, a sportska javnost nalazi se u šoku baš kao i čitav svet.

Veliki broj sportista izrazio je saučešće porodicama žrtava a među njima se nalazi i najbolji teniser sveta Novak Đoković koji ne krije da se nalazi u stanju šoka.

"Šokiran, tužan, užasnut, bez reči. Molim se za porodice stradalih i sve žrtve" napisao je Novak Đoković na svom "Tviter" profilu.

Nema sumnje da se srpski teniski as oseća pogođenim onim što se dogodilo u Parizu, jer je pre samo nekoliko dana uživao u francuskoj prestonici tokom poslednjeg turnira iz serije Master 1000 koji je osvojio četvrti put u karijeri.

Podsećamo da je među metama terorista bio i nacionalni stadion "Francuska" na kojem je sinoć odigrana prijateljska utakmica između selekcija Francuske i Nemačke kojoj je prisustvovala i Novakova koleginica i prijateljica Ana Ivanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Saturday, 14.11.2015
12:12

Ipak moja greska, dobro je. Nadam se da je tako da sam ja pogresio...