Đoković - Sampras, kakav bi to tandem bio!

Autor: Darko Mitrović
subota 19.11.2016.
14:31
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

S obzirom da smo već na kraju tekuće teniske sezone, spekulacije o promeni u Đokovićevom timu postaju sve glasnije.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

S obzirom na Novakovu promenljivu formu i gubitak prvog mesta u drugom delu sezone, u medijima se već uveliko spekuliše da će najbolji srpski teniser u sledeću godinu ući sa izmenjenim trenerskim timom.

Podsetimo, do sada je imao uspešnu saradnju sa Marijanom Vajdom i Borisom Bekerom, a u poslednje vreme sve više do izražaja dolazi i uloga Španca Pepea Imaza. I dok ostanak Vajde i Imaza ne bi trebalo da bude doveden u pitanje, još uvek je neizvesno da li će Beker i naredne sezone biti uz Đokovića.

Na tu temu je za ''Alo'' govorio i nekadašnji selektor naše Dejvis Kup reprezentacije Radmilo Armenulić, koji ne krije koga bi voleo da vidi na Bekerovom mestu.

''Marijan Vajda je više učinio za Novaka nego Boris, a kada bi Pit Sampras došao u tim našeg šampiona to bi bilo spektakularno!'',
ističe Armenulić.

On je potom pojasnio taj svoj stav, smatrajući da bi Sampras mnogo pomogao Novaku da poveća broj osvojenih Gren Slem turnira i eventualno ugrozi još uvek neprikosnovenog Rodžera Federera.

''Pit je teniska gromada koja bi mnogo značila Đokoviću i da se samo pojavi u loži, a kada bi zaista ostvarili saradnju Novak bi bio skoro nepobediv.

Da sam na Novakovom mestu radije bih valjano platio Samprasa nego Bekera. Ne samo zbog toga što je Pit veći teniser od Borisa, već je vodio korenktniji život, bez skandala i potresa. Navijam za saradnju Samprasa i Đokovića'',
jasan je Armenulić.

Nema sumnje, bilo bi zanimljivo, a na Novaku je da odluči da li ove zime zaista treba menjati aktuelni trenerski tim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
chaki
Saturday, 19.11.2016
16:30

Sampras legenda velika i treba sa nasim Novakom

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Saturday, 19.11.2016
15:35

Da, ali sta ako Sampras nece da Novak njega prestigne, a to bi bilo sasvim razumljivo? :-D