Đoković: "Rivali sve teži, danas je odlučio taj-brejk"

Autor: Beta Beta
subota 24.01.2015.
13:12
Izvor: Beta

Srpski teniser Novak Đoković ocenio je da je taj-brejk prvog seta bio od presudnog značaja za trijumf koji je ostvario u duelu sa Fernandom Verdaskom.

Beta/AP Photo/Lee Jin-man
Beta/AP Photo/Lee Jin-man

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ocenio je danas da je meč trećeg kola Otvorenog prvenstva Australije sa Špancem Fernandom Verdaskom bio izuzetno neizvestan i da je pobednika odlučio taj-brejk prvog seta.

"Ovo je dobar rezultat za mene. Bio sam koncentrisan tokom celog meča, što je veoma bitno. Igralo se otvoreno tokom celog meča, posebno u prvom setu, kada smo igrali poen za poen. U taj-brejku prvog seta lako sam osvajao poene na prvi servis, mislim da je to bilo presudno u kom smeru će ići duel", rekao je Đoković posle meča.

Srpski teniser je danas u trećem kolu pobedio Španca Fernanda Verdaska sa 3:0 u setovima 7:6, 6:3, 6:4.

On je još jednom ponovio da voli da igra na turniru u Melburnu.

"Obožavam ovde da igram, na ovom turniru. Ovo je moja omiljena podloga i zaista uvek uživam kada sam ovde", kazao je on.

Đoković će se u osmini finala sastati sa Luksemburžaninom Žilom Milerom. Biće to prvi međusobni susret dvojice tenisera.

"Miler se dosta mučio u poslednje vreme sa povredama, ali sada pokazuje da je to prošlost. On je jako dobar server, izlazi često na mrežu i svakako će biti dobar duel. Nadam se da ću se dobro pripremiti za ovaj meč. Polako ulazimo u završnicu turnira i rivali postaju sve teži", kazao je Đoković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke