Đoković protiv fizike - Jedan od najboljih poena sezone!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.10.2015.
15:36
Izvor: Sportske.net

Velika je verovatnoća da smo na polufinalnom susretu Mastersa u Šangaju između Novaka Đokovića i Endija Mareja videli najbolji poen u sezoni. Kada pogledate ovaj poen shvatićete zašto Britanac nije imao šanse protiv Novaka.

Beta/Xinhua/Fan Jun
Beta/Xinhua/Fan Jun

Povezane vesti

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Mastersa u Šangaju posle šesnaeste uzastopne pobede na ATP turu.

Današnji trijumf nad Endijem Marejem najbolji je pokazatelj životne forme u kojoj se nalazi Novak Đoković pa ne treba da čudi što je drugog tenisera sveta sa terena počistio za nešto više od sat vremena.

Slobodno možemo da kažemo da je Novak Đoković demonstrirao silu na koju Endi Marej nije imao odgovor i to najbolje potvrđuje poen viđen na startu drugog seta.

Britanski teniser uradio je sve što je bilo u njegovoj moći da osvoji poen ali je Đoković na kraju protivno zakonima fizike stizao dijagonale i paralele i posle svega osvojio poen.

Komentator je ocenio da se radi jednom od najlepših poena u sezoni i moramo da priznamo da se u potpunosti slažemo sa tom konstatacijom.

Uživajte, na scenu stupa Nole maestro!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bvgcv
Sunday, 18.10.2015
10:32

Od cega je ovaj covek skovan!?Gledam i neverujem.Ovakva fleksibilnost,brzina a tek koliko snage na onako mrsavo telo.Znaci covek je definitivno feno(le)men.

avatar
violafan
Saturday, 17.10.2015
16:18

Jedan, jedini, neponovljivi. Novak Djokovic!

avatar
rondjabraticr9
Saturday, 17.10.2015
15:57

Ovakva dominacija svetskim tenisom nije vidjena ni u najboljim godinama Rodzera Federera, a da ne pricam o tome koliko je jaca konkurencija danas nego u to vreme kada je Fedex dominirao. Nacija je ponosna na tebe, Novace!