Đoković pod znakom pitanja za Majami!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 18.03.2017.
12:58
Izvor: Sportske.net

Novak Đoković bi mogao da propusti turnir u Majamiju, preneli su inostrani mediji.

Epa/Larry W. Smith
Epa/Larry W. Smith

Povezane vesti

Pred početak Indijan Velsa Novak Đoković je imao najviše ambicije, a one su glasile - odbraniti dva trofeja masters serije, Indijan Vels i Majami.

Ipak, novi pad bodova je, ispostavilo se, bio neminovnost, poražen je prvo od Kirjosa u četvrtfinalu Indijan Velsa, a još gore vesti stižu od Karol Bušar, novinarke L'Ekipa.

Naime, ona nagoveštava da bi Novak Đoković mogao da propusti Majami jer je otišao u Monako kako bi obavio preglede ramena.

Ta povreda mu se desila tokom turnira u Indijan Velsu, doktori će na kraju dati krajnji sud da li može ili ne može na turnir masters serije u Majamiju.

Izostanak bi značio gubitak hiljadu bodova, a samim tim i povećanje prednosti Endija Mareja, kao i verovatno smanjenje prednosti u odnosu na tenisere koji su iza njega.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Неста13
Sunday, 19.03.2017
00:24

Уби те Ноле секта...

avatar
Saturday, 18.03.2017
16:52

Nema više veze da li će biti prvi ili ne, jednostavno ovo što radi sada baca veliku senku i na uspehe koji su iza njega.nUmesto kada se povuče da ga pamtimo kao najboljeg tenisera koga je Srbija imala, narod će ga pamtiti po ovim smešnim odlukama i sramotnom kraju karijere. Šteta.

avatar
Sporske me ugasile
Saturday, 18.03.2017
20:24

Nece ga tako pamtiti narod veruj mi ,oni ovde ne vide nista osim da je on bio prvi . Ne vide kako je igrao,kako igra sad,da ne igra skoro nikad za Srbiju i sve ostalo,vide samo da je u jednom trenutku(dugom trenutku) bio prvi na svetu i to je njima dovoljno .Sto se povlacenja tice,tenis ti je sport koji retko ko voli pre nego sto krene njime da se bave. Na tenis ,bogate porodice upisuju svoju decu da zarade pare,ali bukvalno je tako. Ne kazem da Novak ne voli tenis,ali siguran sam da mu tenis nije bio omiljeni sport kao klincu . Nece se povuci jer zeli da zaradjuje kao i svi ostali teniseri. Federer npr igra bar 4 godine duze nego sto je trebalo ali uzima novac i bas ga briga. Tako ce i Novak,odigrace 2-3 dobra turnira godisnje ,zaraditi novac,popravljati licne rekorde i tako do kraja karijere . Istina je sto kazes da baca senku na karijeru ali tu senku ce videti stranci ,ljudi u Srbiji sigurno nece

avatar
Saturday, 18.03.2017
16:34

Jes... Bas ona zna da l' ce Djoka da igra ili ne... Naravno da će da igra. On je prebrodio krzu i cepa u nove pobede

avatar
Borkes
Saturday, 18.03.2017
16:16

Jedi bre nesto notrmalno Novaceeeee!!!!!nU mesu je spas!

avatar
Saturday, 18.03.2017
15:26

Nole osvaja Miami 2017 i nastavlja put ka tronu!nNole ljubimo te!nNajbolji si čoveče!

avatar
marecareee
Saturday, 18.03.2017
14:07

Ako mu se više ne igra, neka se povuče i izadje u penziju. Bolje nego da se bruka više...