Đoković: ''Nisam bio na nivou, nastavljam dalje''

Autor: Beta Beta
sreda 13.08.2014.
10:44
Izvor: Beta

Novak Đoković je u prvom kolu pobedio Žila Simona sa 2:1 u setovima na turniru u Sinsinatiju, ali nije bio preterano zadovoljan svojom igrom.

Beta/AP Photo/Tom Uhlman
Beta/AP Photo/Tom Uhlman

Povezane vesti

Prvi teniser sveta Novak Djoković rekao je danas da mu je drago što je uspeo da pobedi žila Simona u drugom kolu Mastersa u Sinsinatiju, kao i da se nada da će uskoro ponovo pronaći dobru igru.

"Njegovo kretanje iza osnovne linije je jako dobro. Tera igrače da prave dodatni udarac, tako da pokušavam da unesem raznovrsnost, promenim ritam, pronadjem pravi ugao. To je dobro radilo, ali sam onda počeo da pravim neiznudjene greške", rekao je Djoković novinarima posle meča.

Prvi nosilac je pobedio 6:3, 4:5, 6:4. U drugom setu je vodio 4:2 u gemovima, ali je potom izgubio pet vezanih gemova.

"Povukao sam se, a on je počeo da dominira u razmeni. Posle toga je treći set bio izjednačen do kraja. Opet, ovo je borba. Samo mi je drago da sam uspeo da pobedim u ovoj", rekao je Djoković.

Srpski teniser je prošle nedelje ispao u četvrtfinalu Toronta, a igrao je slabo tada. Tokom prvog seta i dela drugog, delovalo je da se Djoković vratio u svoju formu.

"Mislim da sam radio prave stvari tokom većeg dela meča. Na kraju drugog i na početku trećeg nije bilo tako dobro, ali pokušavam da izvučem pozitivne stvari iz svakog meča. Znam da nisam igrao na nivou na kome želim da budem, i to je očigledno, ali nastavljam da guram dalje", rekao je Djoković.

"Svaki novi dan je donosi novi izazov u potrazi za boljom igrom sutra, i posle sutra, i nadam se da će to doći", dodao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke