Đoković: "Nešto odozgo mi je pomoglo"

Autor: Beta Beta
nedelja 05.10.2014.
16:17
Izvor: Beta

Novak je bio prezadovoljan svojim igrama u Pekingu, sumirao je utiske...

Beta/AP Photo/Vincent Thian
Beta/AP Photo/Vincent Thian

Povezane vesti

Teniser Novak Đoković rekao je danas da je zadovoljan svojom igrom u finalu turnira u Pekingu i dodao da mu izuzetno prija "pozitivna energija s tribina".

"Ovo je verovatno bilo jedno od mojih najboljih izdanja u finalima turnira. Prezadovoljan sam kako sam igrao. Sve što sam pokušavao danas da uradim, uspeo sam. Nešto odozgo mi je pomoglo da pretvorim sve misli u realnost i da odigram ovako dobar meč", rekao je Đoković posle meča.

Djoković je danas osvojio titulu na turniru u Pekingu, pošto je u finalu pobedio čeha Tomaša Berdiha sa 2:0 u setovima 6:0, 6:2.

"Peking je moje srećno mesto, zaista uživam ovde. Sećam se kada sam ovde igrao 2009. godine kakvu sam podršku imao, a iz godine u godinu je sve bolja... Energija sa tribina je fenomenalna i zaista mi prija", rekao je Đoković.

Đokoviću je ovo bila 24. uzastopna pobeda u Pekingu, kao i peta uzastopna titula na tom turniru. Srpski teniser je tako osvojio 46. titulu u karijeri, a petu u sezoni.

Finalista turnira, Berdih, kazao je da "nije mogao ništa da učini" u meču sa Đokovićem.

"Čestitam Novaku na fantastičnoj igri. Ovo je bilo nešto neverovatno. Zasluženo je pobedio. šta god da sam pokušao da odigram nisam mogao to da učinim, jer je Novak zaista bio fenomenalan", kazao je Berdih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke