Đoković: "Nadam se da ću biti spreman za US Open"

Autor: Beta Beta
petak 26.08.2016.
22:51
Izvor: Beta

Srpski teniser Novak Đoković kazao je da se još uvek ne oseća 100% spremnim za US Open, ali da se nada da mu povreda ručnog zgloba neće praviti veće probleme.

Beta/AP Photo/Bryan R. Smith
Beta/AP Photo/Bryan R. Smith

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je danas da se nada da je povreda levog ručnog zgloba prošlost i da veruje da će biti u potpunosti spreman za početak Otvorenog prvenstva SAD.

"Situacija sa zglobom u prethodne tri i po nedelje nije bila najbolja, ali se popravlja. S mojim medicinskim timom radim sve što je u mojoj moći da budem 100 odsto spreman za Ju Es open. Ili makar za početak turnira", rekao je Đoković.

Srpski teniser nije učestvovao prošle nedelje na Masters turniru u Sinsinatiju zbog povrede levog ručnog zgloba, a danas je izjavio da je do povrede došlo na Olimpijskim igrama u Riju.

"Nikada ranije nisam imao ovu vrstu povrede. Sve je počelo u Riju. Igrao sam u prvom kolu protiv Huana Martia del Potra, koji je baš zbog povrede ručnog zgloba odsustvovao s tura. Pošto sam obavio neke tretmane došlo je do poboljšanja. Nadam se da će se situacija dodatno popraviti i da ću moći da igram bekhend kako bi trebalo", rekao je Đoković.

"Postoje različite vrste tretmana koje razmatram konsultujući razne eksperte. Jedna od njih je lečenje putem elektrostimulacije koju vidite. Ponekada je jednostavno potrebno vreme da se oporavite, pogotovo kada ste sportista, a s obzirom na to da se Ju Es open približava, improvizovao sam na najbolji mogući način", dodao je najbolji teniser sveta.

Novak Đoković će se u prvom kolu Ju Es opena, koji počinje u ponedeljak, sastati s Jiržijem Janovičem iz Poljske

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
O\'Sullivan147
Saturday, 27.08.2016
07:02

Nadamo se i mi Nole...sretno u Njujorku

avatar
Cole MCM
Saturday, 27.08.2016
00:22

Osim sto je Delpo povredio zglob na ruci kojom drzi reket, al ajde

avatar
Vesely
Friday, 26.08.2016
22:54

Jedini koje može pobediti Noleta, nije ni Nadal, ni Marej, ni Federer, pa slobodno mogu reći niko iz top 10... Jedino to može on sam i niko drugi... Ako uspe da prevaziđe prerane eliminacije u Riju i Londonu biće on onaj stari terminator.... A trebalo bi to već da so dogodi u Njujorku....