Đoković: "Loše se osećam"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 03.03.2017.
10:51
Izvor: Sportske.net

Novak je poražen u četvrtfinalu Akapulka od Nika Kirjosa, a nakon meča nije bio previše raspoložen za razgovor sa novinarima.

Epa/Jose Mendez
Epa/Jose Mendez

Povezane vesti

Novak Đoković je bio poprilično ljut nakon meča sa Nikom Kirjosom, očekivao je makar finale u Akapulku, ali je morao da napusti turnir već nakon četvrtfinala.

On je u izjavi za medije nakon meča kratko govorio, nije bio preterano raspoložen.

"Čestitam Niku, bio je odličan i odlično je servirao. Ja se nisam osećao najbolje", rekao je Novak nakon meča.

Slede dva veoma bitna mastersa za Novaka Đokovića, prvi je u Indijan Velsu, drugi u Majamiju, a nakon toga slede Dejvis kup mečevi protiv Španije u okviru četvrtfinala.

Novak brani titule na ova dva turnira, tako da će izgubiti bodove u slučaju da ne osvoji oba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 03.03.2017
19:06

Mislim da je momak u pravu, nije to samo ovaj turnir, jos posle RG prosle godine pa do danas Novak se ne moze sastaviti, nije svoj i to je to, mozemo mi svi pisati bravo Nole ti si najveci, ti si nas ponos i sve, i sve je to tacno i ja se slazem sa tim, ali brate vec godinu dana ima neki problem, ne znam da li je ishrana da li je manjak treninga ili nesto, ali ako vise ne zeli da se bavi profesionalno tenisom onda se povuci, vise bi volio da ga negledam nego da mu karijera bude kao u Ane i Jelene i da ga pocne dobijati bilo ko, pa on se poceo muciti i u prvom i drugom kolu, sve je jasno, decko jeste servirao dobro, igrao kao zmaj, ali da je Nole pravi Nole dobio bi ga, to je prava istina, sa kakvim je sve dugonjama igrao Nole koji su servirali perfektno pa ih je dobijao, da ne spominjem Raonica, Karlovica, Iznera ali ih je sve dobijao ali samo kada je pravi, a dok je ovakav nikoga nece dobiti jer nije dobar ni na fizickom planu ni na psihickom a razlog pravi samo on zna, ja ga volim, on jeste moj idol, bio sam budan do jutra da gledam mec, gledam sve njegove meceve, ali ovako vise ne ide, ili zagrizi i zaigraj kako ti znas ili se povuci i to je to, svacije misljenje postujem i svakoga razumijem da se ne bi ko uvredio, ali ovo je moje misljenje, pozdrav.

avatar
Phenomenal
Friday, 03.03.2017
16:36

Normalno jer na psihu utice sve to, pritisak sto ne provodi vreme sa porodicom, guru gluposti i ostalo. Ne zna on sta je prava odvojenost od porodice, nego sredice on sve to, dace bog i daljinu i gurua da posalje u p... m

avatar
Rade Markovic
Friday, 03.03.2017
15:01

zdrmaj jedan biftek pa ima dobijas sve redom! kakve travuljine i slično ;)

avatar
MaNcHesTeR_ed
Friday, 03.03.2017
13:30

Pojedi jedno 200 grama slanine i suvog vrata da se povratis

avatar
Red Wolf
Friday, 03.03.2017
12:55

Novak ima problem u glavi to je sad vise nego ocigledno.

avatar
Filip MUFC
Friday, 03.03.2017
12:31

Ajde!?nNikad ne bih rekao...nPa bre pogledaj se na šta ličiš, na narkomana nekog.Tu mi zmišljate ishranu neku.nJedi MAS'!nTi si bre sportista, stalno trčiš, treba ti proteina.Treba samo da jedeš, rokaj samo meso, kakve biljke.Nemaš snage lopticu da udariš.Je l' ona tvoja zna da kuva?Kad si zadnji put jeo kajmak, sarmu...?nDrš se Nole, samo ishranu da povratiš i eto te opet NO.1

avatar
Di Magia
Friday, 03.03.2017
12:00

Ni ja se ne bih dobro osecao da moram svaki dan da pasem travu...

avatar
Alister Krouli
Friday, 03.03.2017
11:54