Đoković: "Iskusio sam sjajne stvari u Madridu"

Autor: Beta Beta
nedelja 08.05.2016.
22:18
Izvor: Beta

Srpski teniser Novak Đoković rekao je danas, posle osvajanja titule na turniru u Madridu, da je iskusio sjajne stvari u tom gradu u proteklih nedelju dana.

Beta/AP Photo/Francisco Seco
Beta/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta osvojio je danas svoju 29. masters titulu, pošto je u finalu turnira u Madridu pobedio Britanca Endija Mareja sa 6:2, 3:6, 6:3.

"Poslednji put kad sam igrao u Madridu bilo je 2013. godine, tako da dosta je prošlo i nedostajao mi je ovaj turnir. Ove godine sam iskusio sjajne stvari i na terenu i van njega i zato se zahvaljujem svima koji su učestvovali u organizaciji turnira", rekao je Đoković posle meča.

"Hvala mom timu, i naravno, i navijačima. Doneli ste mnogo strasti, zbog vas je i turnir poseban", dodao je srpski teniser.

Marej nije uspeo da odbrani titulu koju je osvojio prošle godine, a zbog današnjeg poraza će sa drugog pasti na treće mesto na ATP listi.

"Pre svega čestitam Novaku, još jedna izuzetna pobeda za njega... Bilo ih je mnogo protiv mene u poslednjih nekoliko godina, ali on igra izvanredno i zato čestitam njemu i njegovom timu, zaslužili su to. Voleo bih da sam danas odbranio titlu, ali nije bilo suđeno
", rekao je Marej.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke