Đoković: "Daleko od lake pobede"

Autor: Beta Beta
sreda 30.03.2016.
09:56
Izvor: Beta

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pohvalio je igru Austrijanca Dominika Tima i rekao da je bilo teško ostvariti pobedu u četvrtom kolu Mastersa u Majamiju i pored toga što je meč okončan posle dva seta.

Beta/AP Photo/Alan Diaz
Beta/AP Photo/Alan Diaz

Povezane vesti

Najbolji teniser seta Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale turnira u Majamiju, pošto je sinoć u dva seta pobedio Dominika Tima, 6:3, 6:4.

"Dominik je predvodnik nove generacije, u to ne sumnjam. On je već kao mlad, u prethodnih nekoliko godina uspeo da dođe do najboljih 20 tenisera sveta, s razlogom je nadomak Top 10 i vrlo blizu je uspeha da ostvari taj rezultat. Postaje sve bolji i sa mnogo samopuzdanja ulazi u mečeve", rekao je Đoković posle meča.

Novak Đoković će u četvrtfinalu turnira na kome brani trofej igrati sa sedmim nosiocem, Tomašom Berdihom, koji je u tri seta pobedio Rišara Gaskea.

"Ostajao sam čvrst u igri kada je to bilo potrebno. Jednostavno sam samo pokušavao da ga nateram da igra, da ga nateram da trči. On ima veoma jake udarce sa osnovne linije, pa ponekada ume da pogodi neke neverovatne udarce, često uz liniju ili napravi grešku... Bila je ovo pobeda u dva seta, ali daleko je od lake pobede", kazao je Đoković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 30.03.2016
11:42

Pošteno Nole, svaka čast Timu, ali tome da meč ne bude daleko lakši si kumovoa i ti svojom igrom. Promašio si ili u mrežu poslao mnogo forhenda, a dosta bekhenda je takođe završilo u mreži. Imao si devet duplih servis grešaka (to su dva gema), često po dve u jednom servis gemu. No, po tome se prepoznaju ŠAMPIONI. Oni pobeđuju i kada loše igraju. NAPRED NOLE!!! NOLE#1

avatar
mrancic
Wednesday, 30.03.2016
11:13

Bravo najveci. Oborices sve rekorde. Drago mi je xbog tebe i namcora pogotovo iz Engleske.