Del Potro nazvao Hasea "folirantom i kur****m sinom!"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 28.10.2016.
19:05
Izvor: Sportske.net

Argentinski teniser Huan Martin Del Potro izbačen je iz takta na meču sa Robinom Haseom, pa je "sebi u bradu" dobrano izvređao protivnika.

Beta/AP Photo/J Pat Carter
Beta/AP Photo/J Pat Carter

Povezane vesti

Teniska sezona ulazi u samu završnicu a izgleda da to među igračima podiže nervozu pošto sve češće možemo da posvedočimo ozbiljnim ispadima tenisera.

Pisali smo da je naš Viktor Troicki "poludeo" na meču sa Kevinom Andersonom, a svoju žutu minutu imao je i Huan Martin Del Potro koji je pobesneo u Bazelu.

Argentinac nas nije navikao na ovakve poteze ali je jasno da svako ima svoj prag tolerancije, pa je tako popularni Delpo "pukao" posle jednog od poteza Robina Hasea.

Nezadovoljan time što se Hase žalio na povredu a potom sa oduševljenjem proslavio poen Huan Martin Del Potro ga je nazvao "folirantom i kur****m sinom"!

"Prvo mi tu hramlješ, a sada se raduješ! Koji si ti folirant, kur**n sine!" rekao je Del Potro sebi u bradu na španskom.

Pobedu na ovom meču slavio je Huan Martin Del Potro rezultatom 2:0 (6:3, 6:4).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bidza i Tridza
Friday, 28.10.2016
19:37

Ja ovom coveku nista ne bih zamerio,mnogo gotivan igrac.Posle Noleta i nasih tenisera navijam za njega.

avatar
Saturday, 29.10.2016
11:20

a za FEDERERA ne?

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 29.10.2016
12:42

Lepo pise, nasi teniseri pa Del Potro. Federera sam uvek voleo da gledam, igrao je lepo i atraktivno, al Del Potra vise gotivim.