Dejvis Kup - Đoković i Delić na otvaranju!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.03.2015.
13:36
Izvor: Sportske.net

Meč prvog kola Svetske grupe Dejvis Kupa između selekcija Srbije i Hrvatske biće otvoren duelom Novaka Đokovića i Mata Delića.

teniskisavez.com
teniskisavez.com

Povezane vesti

Nakon što su preostale karte rasprodate za svega trideset minuta u Kraljevu je danas održan žreb parova za mečeve koje će teniseri Srbije i Hrvatske igrati u okviru prvog kola Svetske grupe u Dejvis Kupu.

Duel Srbije i Hrvatske otvoriće prvi teniser sveta Novak Đoković i 158. na ATP listi Mate Delić. Prvi singl meč zakazan je za petak od 13 časova a nakon njegovog završetka na teren će Viktor Troicki (41) i Borna Ćorić (61).

Za subotu je zakazan samo jedan meč, okršaj dublova koji je na programu od 14 časova i lako bi moglo da se dogodi da u njemu bude odlučeno pitanje pobednika. Za Srbiju će nastupiti Nenad Zimonjić i Viktor Troicki koji će za rivale imati Franka Škugora i Marina Draganja.

Preostali singl mečevi biće odigrani u nedelju. Duel Novaka Đokovića i Borne Ćorića zakazan je za 13 časova, nakon toga na teren izlaze Viktor Troicki i Mate Delić.

Pobednik duela u Kraljevu plasiraće se u četvrtfinale Dejvis Kupa gde će se sastati sa boljim iz južnoameričkog okršaja Argentine i Brazila koji se igra u Buenos Ajresu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke