Crnogorska zvezda se divi Novaku Đokoviću!

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.06.2016.
21:56
Izvor: Sportske.net

Najbolji teniser sveta ne prestaje da oduševljava, i na terenu i van njega.

Beta/AP Photo/Thibault Camus
Beta/AP Photo/Thibault Camus

Povezane vesti

Pisali smo već, posle trijumfa na Rolan Garosu, a zatim i kraćeg odmora u Beogradu, Novak Đoković je već u Londonu gde se priprema za pohod na novi Gren Slem trofej, na Vimbldonu.

U iščekivanju starta najprestižnijeg teniskog turnira, Novak se provozao londonskim metroom i još jednom pokazao svoju skromnost i pored zadivljujućih rezultata, kakve nijedan sportista sa ovih prostora niije uspeo da ostvari.

Sva Novakova dostignuća u dosadašnjoj karijeri impresionirala su i crnogorsku NBA zvezdu, košarkaša Nikolu Vučevića, koji je impresioniran i Đokovićevim rezultatima i ponašanjem.

''Novak je neverovatan profesionalac i čitav život je podredio tenisu. Nikada se ne zadovoljava postignutim, već traži način da napreduje - svakako da poseduje talenat, ali njegov trud je neverovatan.

Iako je osvojio dosta toga, nije se promenio, već je ostao na zemlji. Nije pun sebe, normalna je osoba. Zato ga i ljudi vole.

Kada se sve sagleda, Đoković može svima da nam bude uzor. Zaista je retko da se neko takav rodi, mnogi sportisti mu se dive'',
izjavio je Vučević u intervjuu za RTCG.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke