Crna Ana, šta ti bi?!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 19.01.2015.
08:59
Izvor: Beta

Kako Ana objašnjava razočarajući poraz na startu Melburna?

Beta/AP Photo/Bernat Armangue
Beta/AP Photo/Bernat Armangue

Povezane vesti

Teniserka Ana Ivanović rekla je da tokom celog meča protiv čehinje Lucije Hradecke nije uspela da uhvati ritam što je glavni razlog njenog poraza u prvom kolu Australijan opena.

"Mislim da tokom celog meča nisam osećala kao da sam ja na terenu. Bilo mi je teško da nadjem ritam, a ona je u trećem setu podigla nivo igre. Stvarno sam se borila da nadjem ritam", rekla je Ana Ivanović.

Srpska teniserka je tako učešće na Otvorenom prvenstvu Australije završila već u prvom kolu, pošto je jutros izgubila od čehinje Lucije Hradecke sa 1:2, po setovima 6:1, 3:6, 2:6.

Ivanović je napravila čak 10 duplih grešaka, imala je 30 neiznudjenih grešaka i samo 19 direktnih poena.

"Nisam mogla da nadjem snagu ni pri servisu, ni pri udarcima sa osnovne linije. Mnogo puta mi je forhend završavao prekratko i to je razočaravajuće. Na turniru u Brizbejnu je moj servis funkcionisao dobro, osećala sam da sam napredovala u medjusezoni... Očigledno je da toga nije bilo danas", kazala je Ivanović.

Peta teniserka sveta je pre Australijan opena igrala u finalu turnira u Brizbejnu gde je izgubila od Ruskinje Marije Šarapove.

"Osećala sam se dobro pre ovog turnira. Imala sam sjajnu nedelju u Brizbejnu. Nivo je bio zaista visok. Ali, treba da prihvatite da ćete nekada imati teške dane i morate da prodjete i to, da biste napredovali. Ja sam veliki perfekcionista i ponekad sebi preoštro sudim", dodala je ona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke