Čilić: "Nadam se još jednom sjajnom Grend Slemu"

Autor: Beta Beta
petak 15.01.2016.
18:57
Izvor: Beta

Hrvatski teniser Marin Čilić rekao je danas da se nada da će predstojeće Otvoreno prvenstvo Australije biti još jedan sjajan Grend Slem turnir za njega.

BETA/AP Photo/Ivan Sekretarev
BETA/AP Photo/Ivan Sekretarev

Povezane vesti

Najbolji hrvatski teniser postavljen je za 12. nosioca na Australijan Openu i u prvom kolu ga čeka Holanđanin Timo de Baker.

"Pripreme za Australijan Spen su prošle dobro. U Australiji sam već tri nedelje, a odigrao sam nekoliko solidnih mečeva na turnirima u Brizbejnu i Adelaidu. U prvom kolu me očekuje Timo de Baker sa kojim sam već igrao i od kojeg znam šta mogu da očekujem", rekao je Čilić, prenosi Hina.

Čilić je protiv holandskog tenisera, koji se trenutno nalazi na 100. mestu na ATP listi, igrao u Dejvis Kupu neposredno nakon osvajanja Ju-Es Opena 2014. godine i pobedio ga je u četiri seta.

"Moram da se koncentrišem na sebe. Nadam se da će servis funkcionisati od prvog dana, tako da se mogu osloniti na njega kad mi to bude trebalo i da mi to bude udarac koji će mi omogućiti puno toga. Nadam se da će mi ovaj turnir biti još jedan u nizu sjajnih Grend Slemova za mene", rekao je Čilić.

Australijan Open počinje u ponedeljak a OVDE pročitajte kako su srpski teniseri prošli na žrebu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thierry Henry
Saturday, 16.01.2016
10:37

Oni koji se oslanjaju mahom samo na servis ne mogu nikako igrati dobro u kontinuitetu.