BRUKA - Novak izviždan zbog predaje meča!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.02.2016.
19:16
Izvor: Sportske.net

Po ko zna koji put najbolji srpski teniser Novak Đoković našao se na udaru "navijača" i to samo zbog toga što je predao meč zbog povrede.

Beta/AP Photo/Thibault Camus
Beta/AP Photo/Thibault Camus

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković eliminisan je u četvrtfinalu turnira u Dubaiju pošto je zbog problema sa desnim okom morao da preda meč Špancu Felisijanu Lopezu.

Prvi nosilac na turniru u Dubaiju požalio se lekaru već posle trećeg gema ali je stegao petlju i odlučio da privede prvi set kraju iako je bilo evidentno da nije u stanju da igra.

Španac Felisijano Lopez dobio je prvi set posle čega mu je Novak Đoković pružio ruku, a interesantne su bile scene koje su viđene u momentu kada je Srbin napuštao teren.

Neko od "ljubitelja tenisa" koji se našao na tribinama sve vreme je zviždao Novaku dok se ovaj borio da privede prvi set kraju. Usledio je i verbalni obračun kada je Srbin napuštao teren pošto je locirao "navijača" koji mu je zviždao.

Ovakva situacija samo je jedna u nizu onih koje pokazuju da teniska publika nema dovoljno poštovanja prema najboljem teniseru sveta, a razlog za nekorektan odnos prema Đokoviću znan je samo onima koji sebi dozvoljavaju da se ustreme na sportsku veličinu kakva je srpski teniser.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 26.02.2016
23:25

pa sta ako su mi zvizdali? imaju prava to da urade jers su debelo platili da gledaju mec.

avatar
Boris Nedeljkovic
Tuesday, 01.03.2016
01:55

slazem se s tobom....deluje mi kao sport za bebe....smeta im ovo...pa smeta im ono....pa zvizduci....kad se na fudbalu rusi koncentracija...vaterpolu...kosarci...odbojci....rukometu...onda nista...sta kao njima je koncentracija toliko potrebna kao onima u sahu npr???! ....i da....uvek su nezadovoljni jer sto kazes to kosta boga oca....isto i za boks vazi....minut nokaut a oni dali gomilu novca

avatar
RomanistaASR
Friday, 26.02.2016
03:40

Tenis nije sport,to je rekreacija....

avatar
Eklatantni delija
Thursday, 25.02.2016
23:22

Ne vole ga Zapadnjaci pre svega jer je Srbin, kao i to sto ne postoji danas teniser koji moze dostojno da mu se suprotstavi. Covek je jednostavno najbolji, samo da nastavi sa ovakvom formom jos par godina, bice najbolji na svetu ikada! O njegovim ljudskim kvalitetima je izlisno govoriti. Brate moj, legendo! :)

avatar
Paolo Maldini 5 KS
Thursday, 25.02.2016
22:21

mislim da samo stvaraju kontra efekat sto je i pokazao nole, sto ga vise mrze kvazi ljubitelji tenisa, to je jaci, brz oporavak majstore...

avatar
Breaking Bad
Thursday, 25.02.2016
21:00

Niko te ne voli kad si najbolji...