Brojne reakcije posle povlačenja Ane Ivanović: ''Hvala ti, budi ponosna, nedostajaćeš...''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 29.12.2016.
09:41
Izvor: Sportske.net

Jučerašnja Anina objava o odlasku u ''penziju'' već ima više od milion i po pregleda na njenoj Fejsbuk stranici, brojne su reakcije, a u proteklim satima oglasile su se i njene koleginice i rivalke, zatim Boris Beker, a od naših asova Janko Tipsarević...

Beta/AP Photo/Aaron Favila
Beta/AP Photo/Aaron Favila

Povezane vesti

Kao što možete da vidite u prilogu, svi uglavnom ističu njenu respektabilnu karijeru, kojoj je pečat dao trijumf na Rolan Garosu 2008. godine.

Nemica Anželik Kerber, vodeća na WTA listi, istakla je da će joj nedostajati jedna od njenih najboljih prijateljica među teniserkama, nedavno povređena Petra Kvitova ističe da će joj nedostajati Anin osmeh na terenu, a Karo Vozniacki ne sumnja da će Ana uživati i u narednim godinama.

Doskorašnji trener Novaka Đokovića, Boris Beker je poručio Ani da treba da bude ponosna na svoju karijeru, uz podsećanje da je bila svetski ''broj 1'' i Gren Slem šampionka.

Naravno, povodom Aninog povlačenja, usledile su i reakcije sa najvećih svetskih turnira, od Melburna do Njujorka, a preko Pariza i Londona...

U prilogu smo izdvojili samo neke od najupečatljivijih...

Hvala ti, Ana!


---- -- -- -- -- -- -- -- --

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Patrick Bateman
Thursday, 29.12.2016
17:27

Nikad mi nije bila simpaticna. Pamtice se kao lepa a ne kao dobra igracica.

avatar
Volem Vosu
Thursday, 29.12.2016
11:12

Ona se od tenisa penzionisala jos 2008.

avatar
Thursday, 29.12.2016
12:53

Тако је брате! Досегла је врхунац тад кад је имала 21 -у годину, после више никад није била на том нивоу, а и увек је била неко ко више иде за парама, тј неко коме своја земља није приоритет!