Britanska ekskluziva - Novak našao novog trenera!?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.05.2017.
09:18
Izvor: Sportske.net

Srpski teniser Novak Đoković mogao bi da angažuje jednu od legendi "belog sporta", osvajača osam Grend Slem titula, prenose britanski mediji.

Epa/Juanjo Martin
Epa/Juanjo Martin

Povezane vesti

Drugi reket sveta saopštio je u petak da je doneo odluku o završetku saradnje sa članovima stručnog štaba koji ga je pratio u najvećem delu dosadašnje karijere.

Ovakva odluka usledila je samo nekoliko meseci nakon što je Novak Đoković iz svog tima eliminisao i Borisa Bekera, a svetski mediji uveliko se bave pitanjem ko će biti novi trener našeg tenisera.

Britanski "Dejli Telegraf" izneo je svoja saznanja i objavio da bi novi trener Novaka Đokovića mogao da bude osvajač osam Grend Slem titula i jedan od najvećih tenisera u novijoj eri.

Radi se o legendarnom Andreu Agasiju (47) koji do sada nije imao prilike da radi kao trener, pa bi saradnja sa Novakom Đokovićem bila nešto potpuno novo za Amerikanca.


"Telegraf" piše da bi Andre Agasi sarađivao sa Novakom Đokovićem u periodu od 10 do 12 nedelja u sezoni kako bi imao dovoljno vremena za privatne obaveze.

Zbog toga bi Srbin trebalo da angažuje još jednog trenera sa kojim bi radio tokom čitave godine, ali se za sada ne spekuliše ni sa jednim imenom.

Andre Agasi je tokom bogate karijere uspeo da osvoji sva četiri Grend Slema, 60 titula i da se okiti zlatom na Olimpijskim igrama u Atlanti 1996. godine.

Amerikanac se svakako uklapa u profil trenera kakvog Novak Đoković želi pored sebe, a ostaje da se vidi da li će se ova ekskluziva koju su lansirali Britanci zaista obistiniti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red Wolf
Wednesday, 10.05.2017
03:12

Ма и Виландер нека му буде тренер само онај Гмаз нека оде.

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 10.05.2017
00:23

Iako nisam pobornik raznoraznih spekulacija pocinjem i ja polako da verujem da stvarno ima nesto u ovom Imazu sto je direktno povezano sa padom Djokovica. Kamo srece da nije uzeo RG, mozda bi jos bio gladan pobeda.. Ovo se desava kad pocnes da trazis vise u zivotu nego sta ti treba i sta imas, kad mislis da ima nesto vrednije ili korisnije za tebe od tvoje vere Pravoslavne.

avatar
Tuesday, 09.05.2017
09:40

Kakve bre crne privatne obaveze, ima i da spava sa njim u istom krevetu ako treba samo da ga vrati iz mrtvih...