Bogdan Obradović o Novaku: "Mora da vrati ljude kao što smo Srđan i ja"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 04.03.2017.
11:05
Izvor: Sportske.net, alo

Novak Đoković je možda i u najvećoj igračkoj krizi otkako je osvojio Rolan Garos, Bogdan Obradović smatra da ima rešenje za sve njegove probleme.

teniskisavez.com
teniskisavez.com

Povezane vesti

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, sve je dalje od prvog mesta na ATP listi, pošto Marej lagano ali sigurno povećava prednost jer ne brani veliki broj bodova na startu sezone za razliku od srpskog tenisera.

Novak će na naredna dva turnira u Indijan Velsu i Majamiju braniti ogroman broj bodova pošto je prošle sezone osvojio oba turnira.

Ipak, gledajući njegove partije u Akapulku, kao i na Australijan openu na startu sezone, ne uliva nam preveliko poverenje da može osvojiti makar jedan turnir.

"Novaku sve kompletno predstavlja problem. Tu mislim da uklapanje u novi život o kojem je i on često govorio. Ubeđen sam da imam odgovor na sve. Pre mnogo godina sam zajedno sa njegovim ocem Srđanom rešavao sve te probleme. Novak te ljude kao što smo Srđan i ja mora da vrati u svoj tim. Ne znam da li udaljio od porodice. Ali, ubeđen sam da Srđan i ja  zajedno sa njegovom rođenom braćom sve probleme možemo da rešimo. Nisam u reprezentaciji i nemam priliku da mu pomognem, osim ukoliko mi sam on ne zatraži. Moja vrata su Novaku širom otvorena. Koliko njega boli poraz od Kirijosa, toliko boli i mene", rekao je Bogdan Obradović u intervjuu za list "Alo".

Nekadašnji selektor naše reprezentacije je istakao i da Novaku treba velika analiza svih segmenata, a da je on u potpunosti spreman da mu pomogne kako bi rešio neke probleme.

"Mnogo puta se na mene ljutio što sam mu direktno isticao stvari koje nisu bile dobre. Uvek sam mu želeo najbolje i Nole odlično zna kolika je moja ljubav prema njemu", rekao je Bogdan Obradović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 06.03.2017
19:31

Obrade, nIdi bavi se propalom politikom, pusti sport najboljima sportistima...nnnIdemo Novace šampione na presto koji te čeka, srBski inat.... Najbolji si čoveče!!!

avatar
spiderpig
Saturday, 04.03.2017
14:23

Bolje cuti i nastavi da se uvlacis vladajucoj partiji, mozda opet postanes selektor pa onda mozes da pametujes. Nebitan si faktor trenutno.

avatar
bagra
Saturday, 04.03.2017
12:18

Ma sigurno si mu ti potreban

avatar
Milan Mihajlovic
Saturday, 04.03.2017
13:18

Ma jok potreban mu je Imaz, i veganska ishrana.