Birmingem - Aleks Krunić uspešno startovala u kvalifikacijama

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 12.06.2016.
16:43
Izvor: Sportske.net

Srpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se u drugo kolo kvalifikacija za plasman u glavni žreb turnira u Birmingemu pošto je na startu bila bolja od Turkinje Čagle Bujukakčaj.

BETA/AP Photo/Tim Ireland
BETA/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Sezonu turnira na travi Aleksandra Krunić je započela na turniru u Hertogenbošu gde se nije dugo zadržala u konkurenciji singlova, ali je zato uspešno započela pohod na glavni žreb turnira u Birmingemu.

Meč prvog kola kvalifikacija za plasman u glavni žreb pomenutog turnira Aleksandra Krunić je dobila rezultatom 2:0 (7:5, 6:3), a prva mušterija bila joj je Turkinja Čagla Bujukakčaj.

Na startu kvalifikacija Aleksandra je na terenu ostala sat i 22 minuta, ali je na kraju uspela da slomi otpor 77. teniserke sveta.

Dobra igra u završnici oba seta omogućila je Aleksandri Krunić ukupno tri brejka kojima je obezbedila sebi vođstvo, a kasnije i trijumf odnosno plasman u drugo kolo kvalifikacija.

Naredna protivnica Aleksandre Krunić u borbi za plasman u glavni žreb turnira u Birmingemu biće bugarska teniserka Isabela Šinikova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke